Първия ми удар на мое си собствено БМВ!!! ПОМОЩ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Първия ми удар на мое си собствено БМВ!!! ПОМОЩ!!!

Мнение от Tvrrr » 18 Дек 2006, 4:56

Утре ще ви дам и снимки, но общо взето ми трябват кора за под колата калник десен капк м-броня предна, фар десен, десен мигач, решетка, и разни кори и пастамаси за от долу по дясната страна.
ако някой има добър надежден майстор на когото да си доверя колицата или оферти за части..... давайте че лошо:(((!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 18 Дек 2006, 5:03

Хора, колеги, скъпи съотрчественици!!! Пиян съм от мъка и ви пиша със зов за съвети и помощ. Тази вечер към 00:00ч пилотирах на детелината на Бояна и така се случи че мантинелата на моста на околовръстното и моята мила Е36тица сключиха свещен съюз:(( много неприятно се получи!!! Имам нужда от препоръки за добър майстор за БМВ и за добът бояджия надежден и да не си остаи ръцете, както и за място кадето да си набавя части! HELP!!! :((

Аватар

Мнение от saarak » 18 Дек 2006, 7:44

Споко брат, ще те оправят хората като се събудят ... исках само да кажа, че напълно съчувствам, защото миналата седмица аз сабрах един храст и една релса - ти явно си се оттървал читав, щом ти е до постване по форума - за туй се благодари и не му мисли - тенекиите ще ги оправиш.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 18 Дек 2006, 9:09

Tvrrr написа:Хора, колеги, скъпи съотрчественици!!! Пиян съм от мъка и ви пиша със зов за съвети и помощ. Тази вечер към 00:00ч пилотирах на детелината на Бояна и така се случи че мантинелата на моста на околовръстното и моята мила Е36тица сключиха свещен съюз:(( много неприятно се получи!!! Имам нужда от препоръки за добър майстор за БМВ и за добът бояджия надежден и да не си остаи ръцете, както и за място кадето да си набавя части! HELP!!! :((

споко бе 4ове4е винаги е тежко но ще се оправиш слъ4васе такива неща наи готиние като като се сабудиш на сутринта и вси4ко е наред смисал жив и здрав другото са ламарини пини днеска едно кафе и по лека лека ще си набаваиш 4астите и и ше сия направиш
ИзображениеИзображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Дек 2006, 9:23

Майстора за теб е Сони, той прави повечето коли на форума, така че звъни му: 0885721222
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 18 Дек 2006, 10:18

благодаря ти брат! ще му звъбба днес след огледа пък после ше почерпа по бира:)

деба не се бех удрял вече 6 месеца, забраил съм кво е тъпо на сутринта

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 18 Дек 2006, 11:30

Tvrrr написа:деба не се бех удрял вече 6 месеца, забраил съм кво е тъпо на сутринта

повечето хора по 10 год. не се удрят. ;)
Надявам се да седнеш и да си помислиш какво е станало и да си дадеш сметка на всичко това дали си заслужава и дали следващият път няма да можеш да се събудиш!

Колата ще се оправи и всичко ще си дойде на мястото! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Дек 2006, 12:36

Първо - съжалявам за случката, но бъди сигурен, че си в добри ръце, ако отидеш при Сони. Ела разгледай моята и ако познаеш, че е удряна ще те черпя ;)

И второ - снощи не беше за каране, особенно, ако както казваш ти си "пилотирал", не, че те съдя, всеки с правото си. Лично се убедих как от 2к оборота, колата тръгва да се върти, без да натискам до долу с ЧИСТО НОВИ ЗИМНИ ГУМИ НА 4 дни. Хубаво е, че връщам газта, за да няма "ооооооп оп оп оп, стой ма" ;) Наистина времето беше отвратително, в целия град, особенно където има трафик беше заледено, на стъкло. С Милърчето трябваше да попътуваме малко из кварталите и сме карали изключително внимателно, защото дори и съвсем малко невнимание или даване на газ можеше да причини нещо лошо. А да, снощи видяхме една Е34ка и някаква астра или голф, не си спомням на спускане от един мост се бяха ударили. На е34ката и нямаше нищо, а бронята на малката количка беше на земята, хората бяха добре.

Поздрави и я оправяй бързо. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 18 Дек 2006, 14:37

Дам и аз надвечер към телевизонната кула като вдигнах над 3000 оборота на 2ра и задницата почна да си тръгва:) Днес сутринта на цариградско пак така. Лошото е че не се вижда да е заледено а и температурата уж не е под нулата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 18 Дек 2006, 15:18

Това е от калта, прахта и кво ли още не. Сега не може и да изсъхне, малко по -ниски темп и става като лед. Не е задължително да са минусови.
Отгоре на всичко на Бояна беше и най-гъстатата мъгла вчера и онзи ден. Някой беше отнесъл единия от знаците вчера веднага след моста, на затвореното.
Колега, колата ще я оправиш със сигурност. Най-важно е ти да си здрав :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 18 Дек 2006, 19:01

Да така си е, най важното е че и аз и навигатора сме си невредими (освен че зверски ме боли крака щото от яд теглих ебати шута на мантинелата а тя не мръдна грам) ма нали се сещате че след удара си даваш сметка за грешките си и те е яд примерно аз излязох от завоя на пълна газ на 2ра, ама целия зявой надолу бе6е сух (и долу влязох на 4твърта на дъно)и 4ак като стъпя на околовръстното стана джам! и тогава ве4е 4 броя мъжки камшици и земи таа мантинела то4но преди моста. Сега да ме пита човек за кво излязох точно снощи да карам при положение че рано тази сутрин имах работа. Ама пред свършен факт питането е излишно. Аз до са имам 8 катастрофи 5 доскотечни и 3 тежки без снощната ама сички с коли с предно или 4х4. А тва ме е първото бмв и явно ше има пак бая да тренирам преди да стигна черен колан:(

А тоя пич Сони не вдига ако може някои да ме свърже с него ще е супер че искам да я вкарвам възможно най-скоро на майстор. Днес му звънях на номера който ми бяхте дали по горе ама не е включен. Ако има някой да съдейства предварително благодаря.

Иначе за предна борня ми обяви днес един пич от сандански 150лв и мисля че цената си я бива. Ако пък някои има десен бял мигач халоген кора за под двигател и т.н. фар капак калник решетка нека звънка. Аз съм Иво 0887 85 64 88/ 0888089989/ 0888 37 96 43 се ня някой от тия ще ме намерите

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Дек 2006, 19:10

Утре ще го вдигам, тела, същия е който са ти дали. Днеска ми е нервно и е изключен. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 18 Дек 2006, 19:30

аз ко ти кажа бате неска кво ми е :))!! мани мани! Бесен съм!

Кажи тогава утре кога да ти звънна да не те буда и такова когато ти е удобно.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Дек 2006, 20:03

Tvrrr написа:Аз до са имам 8 катастрофи 5 доскотечни и 3 тежки без снощната ама сички с коли с предно или 4х4.

ти разбираш ли какво написа току що?
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Дек 2006, 20:50

alx написа:
Tvrrr написа:Аз до са имам 8 катастрофи 5 доскотечни и 3 тежки без снощната ама сички с коли с предно или 4х4.

ти разбираш ли какво написа току що?

аз мислех да му напиша едно ЕВАЛА, ама хайде, да не кажат, че се заяждам ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Следваща

Назад към Извън Темата