Транспорт от летище София към града...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Транспорт от летище София към града...

Мнение от eraziel » 17 Дек 2006, 18:28

Ммм за пръв път кацам в София и изобщо ми е тъмна Индия... в тази връзка малко въпросчета...
Кацам в Понеделник по някое време след 10 вечерта и ме интересува какъв транспорт има до центъра... Също има ли шанс да си хвана такси с нормални тарифи или всички са като за чужденци :))

ПС. Също евентуално има ли change бюро там което да работи по това време и курсовете нормални ли са.
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 17 Дек 2006, 18:33

ако не се оправи видимостта на летището има голама вероятност да кацнеш в пловдив и тогава ще трябва да ползва6 някое такси за жалост освен ако компаниите не са предвидили автобуси , но е малко вероятно защото не се знае кога ще се пови6и видимостта на летището и ще бъде достъпно за трафика ,който в момента се излива в пловдив

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 17 Дек 2006, 18:36

Имам спомен, че change бюрото не беше с добри курсове. Аз кацах също след 22ч и работеше.

младши ентусиаст
Аватар

2121 има стоянка

Мнение от 535 » 17 Дек 2006, 18:46

2121 има стоянка аз съм взимал 3-4 пъти и е с градскатаа тарифа 7 лева до люлин
ок супер трас ли как се води гледаи да не фанеш супершанс щото те са на 7 лева ама на километър

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Транспорт от летище София към града...

Мнение от ati » 17 Дек 2006, 19:57

eraziel написа:Ммм за пръв път кацам в София и изобщо ми е тъмна Индия... в тази връзка малко въпросчета...
Кацам в Понеделник по някое време след 10 вечерта и ме интересува какъв транспорт има до центъра... Също има ли шанс да си хвана такси с нормални тарифи или всички са като за чужденци :))

ПС. Също евентуално има ли change бюро там което да работи по това време и курсовете нормални ли са.

нямам кола в момента, иначе бих те изчакал да те закарам. Работя на 100 метра от летището. По това време можеш да си хванеш автобус 84 (единствения, който ходи то там), той минава под моста през квартал Дружба, после по Цариградско до Орлов мост и върти около спортната палата. По принцип по това време по разписание [i]би трябвало
да има и марширутно такси (точно на спирката на автобуса) номер 30 (един микробус с табелка, само така е обозначен), което има същия марширут като автобуса до орлов мост и после минава покрай президенството, ЦУМ и после по новото шосо до Люлин.
Таксита има също и вече са само на ОК - Супертранс и возят на нормални цени (но гледай да пише ОК на тях).
Това е, ако имаш нужда от още помощ като кацнеш не е проблем да ми звъннеш на 0888 146 530 - Ати.
ПАк съжалявам, че не мога да направя повече от това, но както казах - и аз съм без транспорт в момента.

Ати[/i]
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 17 Дек 2006, 20:55

Такситата са на нормални тарифи вече, или поне така мисля. Кацането може и да е проблем, ако не се вдигне мъглата. Всъщност в момента е добре. Не сменявай пари на летището, курсовете са кучешки :!: Смени около НДК някъде, Поли Груп, или някое друго денонощно бюро.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Дек 2006, 22:32

0898746749 ми е номера,звънни като кацнеш ще те закарам ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 17 Дек 2006, 23:38

аз кацнах вчера в пловдив ... ако ще качаш там не си зимай багаж ... освен ръчния, че ще си отчакаш около 3 часа за него

иначе рейсове имаше от компанията ... но те ще те закарат до софия ако за там е бил полета
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 17 Дек 2006, 23:49

не сменяи валута на летището.курса наистина е дърво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Дек 2006, 0:29

Е аз до колкото разбрах до последно няма как да знам къде ще се каца, тъй като ако се вдигне мъглата ще се каца в София, ако не в Пловдив, така че освен да разчитам на късмета си не знам какво мога да направя :) А без багаж да се прибера абсурд ... :help: :help: :help:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Дек 2006, 0:59

eraziel написа:Е аз до колкото разбрах до последно няма как да знам къде ще се каца, тъй като ако се вдигне мъглата ще се каца в София, ако не в Пловдив, така че освен да разчитам на късмета си не знам какво мога да направя :) А без багаж да се прибера абсурд ... :help: :help: :help:

еми и аз ти стискам палици тогава
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Дек 2006, 1:00

ако кацнеш в София звънни ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 18 Дек 2006, 4:18

за София мисля че само 9732121 би трябвало да пускат да спират, вече го направиха с новата автогара, за летището обаче не съм убеден ;)

но и да не е, питаш предварително тарифата :) 7 кинта е културно до по-далечна част на София, нещо като почти максимум го имай ;)
съвет - друго освен 9732121, 91280 и 91263 не взимай просто. То и от тези има рискови но шансът е малък, особено ако говориш български :)

на летището не сменяй пари или макс 10 евро, доколкото видях последния път цифрите са добре само че сменени - вместо 1.95 е 1.59 еврото или там някъде :mhihi:

та най-добре се обади на колегата да си нямаш ядове :)

кацнеш ли в Пловдив - пас

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 18 Дек 2006, 13:48

в софия ще кацне открито е от снощи ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Дек 2006, 20:43

Благодаря на всички за информацията, пътуването се осъществи по възможно най-добрия начин. Специални благодарности на Марто за вниманието :yes:
In Ban We Trust!

Назад към Извън Темата