Ще плащаме ли топлото?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
amd написа:И с какво по-евтино се утопляваш ако не е тайна?
Чувал въглища на рамо и обикаляне в кръг за норматив.

П.П. И аз съм на дърва и вече ми писва... Чакам газовото, ма няма да е евтино

It's not who You are, it's who You know...
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Pin2 написа:Живея в къща и съм на локално парно.
Смятам, че ако се направя на циганин за 1-2-3... кубика дърва, цела зима ще зинзрикам като куче. Т.е. с тези спестени 100-150 лв в личната си карта трябва да ме впишат не само като циганин, а и като куче.
Не бих ощетил и обременил себе си така. От тази икономия, най-много после за лекарства да се дадат парите.
Колега, ако се чустваш достатъчно стабилен човек да живееш в този свят, то продай си БМВ-то и си плати парното, защото все пак се борим да оправим тази държава, или... ?
Не ме разбра правилно. Не съм за парите и си плащам, защото е правилно да си плащам това, което съм използвал. Но не е правилно аз да плащам, пенсионери да плащат,а някакви нагли цигани, дето не си мърдат пръста, да получават преференции. Въпросът е принципен, не в парите.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
Абсолютно се съгласявам с теб, обаче ме боли фара кой не плаща. Тази държава е направила закони за българи и явно затова всеки я е*ава така. Турците са със страшно големи привилегии. Не съм против тях, но съм против управата ни както и много от вас.
Мога ли, плащам си. Рано или късно някой някъде им го изкарва на мангалите през г*зо.
Мога ли, плащам си. Рано или късно някой някъде им го изкарва на мангалите през г*зо.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2