Някои колега от Бургас може...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Някои колега от Бургас може...

Мнение от JANI » 17 Дек 2006, 13:15

ли да ми помогне защото видях една обява в бургас от мобилето на едно е34 тдс фулл екстри и цената ме устройва , просто моля някой тамошен да и хвърли един поглед и да ме ориентира дали си заслужава да бия път от пловдив. по4ерпката е задължителна , моля помогнете ми ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 17 Дек 2006, 15:22

ми батка бих ти помогнал с удоволствие но сега съм много лошо контузен и не мога да вървя,но ако ще идваш насам мога да те закарам при един човек който се занимава само с БМВ-та да е качи на стенда да я провери ;)
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uBkoo » 17 Дек 2006, 15:54

ако имаш път към Бургас можем те упътим ама те тдс-ки много даи линк или нещо по специално да я видим

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 17 Дек 2006, 17:55

ми аз говорих с 4овека тя обявата няма снимка , но е автоматик 94год с пе4ка кожа големия борд и е на цена 9000лв аз по принцип и да видя снимка няма гаранция на живо как е и затова бих бил много благодарен ако може някой само да погледне как е колата , работи ли нормално мотора пуши ли , има ли видими следи от удари и пребоядисване , смяна на фарове-стопове ---основните неща и ако изглежда добре да паля за да мине през сервиз и ве4е останалото е ясно....ако има някой възможност и разбирасе ако му се занимава да погледне колата аз мога само тел на 4овека да дам , ще съм благодарен много ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 17 Дек 2006, 19:05

моля ви колеги помагайте ще ми спестите много време ,ще ви бъда безкрайно благодарен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 17 Дек 2006, 20:46

:arrow:

Назад към Извън Темата