Съвети и въпроси относно избор на Е39.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.

Мнение от iliew » 18 Ное 2016, 21:13

pifa_k1 написа:Здравейте колеги ! Решил съм от е36 да скачам на е39 и съм хвърлил едно око на този автомобил. Изглежда добре, след разговор със собственика се разбира,че е купувана в БГ и е била с десен волан при предишния собственик, но всички екстри работят и няма да се забележи това според неговите думи. Автоматика работи много добре. Правена е проверка на километрите в БМВ сервиз. Мен ме притеснява,че е била с десен волан и малко по-високата и цена. Дайте ми един съвет дали офертата изглежда таферна и дали си струва парите ? Ако отида на прегледа какво да гледам? Благодаря ви !

Ти наистина ли си мислил да дадеш 10к лв за е39....бивша десничарка. Не че ако не е била с десен волан сумата е нормална...... :kuku: :kuku: :kuku:

Потребител
Аватар

Мнение от Lampamp » 19 Ное 2016, 9:51

Някой ходил ли е да гледа тая кола
http://m.mobile.bg/details/11466519146414532
аз ходих. Возия окачване интериор са добре двигателя пали лесно, нормално няма звуци странични странни, колата вози стегнато не хлопа не дърпа на никъде, добри спирачки. Забележките са външни ръждички по предния капак доста пицелуди в областта на чистачките(за смяна е). По 5 тата врата ръбовете и вътрешната част. На две от вратите долните ръбове имат малко, без гнило. По едната задна вежда има една точка колкото нокът надигната боя.
Иначе по ръбове покрай гуми уплътнения бомбета подкалници, нишата на резервната гума няма нито 1 точка. Фатални ли са тея наченки на ръжда?
Фуги на врати капаци са прави няма нещо да се разминава.
Колата ми изглежда да не е заводски фейслифт само фаровете май са такива.
Моля за съвет от по знаещите относно тея коли ще съм благодарен

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 19 Ное 2016, 10:47

Някой гледал ли е тази
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=gkon48
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 19 Ное 2016, 17:34

HeBePeH написа:Някой гледал ли е тази
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=gkon48

Изглежда добре :yes:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 330xi

Мнение от pifa_k1 » 21 Ное 2016, 0:35

iliew написа:
pifa_k1 написа:Здравейте колеги ! Решил съм от е36 да скачам на е39 и съм хвърлил едно око на този автомобил. Изглежда добре, след разговор със собственика се разбира,че е купувана в БГ и е била с десен волан при предишния собственик, но всички екстри работят и няма да се забележи това според неговите думи. Автоматика работи много добре. Правена е проверка на километрите в БМВ сервиз. Мен ме притеснява,че е била с десен волан и малко по-високата и цена. Дайте ми един съвет дали офертата изглежда таферна и дали си струва парите ? Ако отида на прегледа какво да гледам? Благодаря ви !

Ти наистина ли си мислил да дадеш 10к лв за е39....бивша десничарка. Не че ако не е била с десен волан сумата е нормална...... :kuku: :kuku: :kuku:

Ами фул с екстри е и е с газова (която си е 1.5к поне според мен). Но май наистина цената и е висока :(

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 21 Ное 2016, 15:14

pifa_k1 написа:
iliew написа:

Ами фул с екстри е и е с газова (която си е 1.5к поне според мен). Но май наистина цената и е висока :(

индивидуал , голямо нави , преден заден паркторник , прибиране на огледала , все съкпи екстри.. няма как да е 7к :) само педала да си бяха купили като й искат 10к , но поне не лъжат че е бивша десничарка

Lampamp написа:Някой ходил ли е да гледа тая кола
http://m.mobile.bg/details/11466519146414532
аз ходих. Возия окачване интериор са добре двигателя пали лесно, нормално няма звуци странични странни, колата вози стегнато не хлопа не дърпа на никъде, добри спирачки. Забележките са външни ръждички по предния капак доста пицелуди в областта на чистачките(за смяна е). По 5 тата врата ръбовете и вътрешната част. На две от вратите долните ръбове имат малко, без гнило. По едната задна вежда има една точка колкото нокът надигната боя.
Иначе по ръбове покрай гуми уплътнения бомбета подкалници, нишата на резервната гума няма нито 1 точка. Фатални ли са тея наченки на ръжда?
Фуги на врати капаци са прави няма нещо да се разминава.
Колата ми изглежда да не е заводски фейслифт само фаровете май са такива.
Моля за съвет от по знаещите относно тея коли ще съм благодарен

истински фейс си е , колега волана е странно защо е тук и защо е с различен бег явно е слаган допълнително. иначе си е супер за тия пари кола фейс с газ
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Потребител
Аватар

Мнение от mynameismiro » 22 Ное 2016, 15:35

http://m.mobile.bg/details/11478983182347373

Тази случайно да е на някой от тук ?
Добре ми изглежда и за тази цена се очаква да е в ред, нали? :))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 22 Ное 2016, 16:36

На човек от форума е колата :yes:
Нямам представа от състоянието и,но той твърди,че е добра и няма точка ръжда.
Единствено не съм видял да и е сменян ангренажа,а това си е разход.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от numizmat » 22 Ное 2016, 18:44

(bubsa) написа:На човек от форума е колата :yes:

Мой познат я гледа. Колицата е ОК, но за мен лично цената е много висока. Предстои смяна на ангренаж, а сумата не е малка.

Потребител
Аватар

Мнение от Lampamp » 22 Ное 2016, 19:34

Колеги взех колата и съм доволен всичко си работи няма проблеми за сега освен или аз немога да изключа DSC.

Потребител
Аватар

Мнение от RichieCH » 23 Ное 2016, 19:27

Lampamp написа:Колеги взех колата и съм доволен всичко си работи няма проблеми за сега освен или аз немога да изключа DSC.

Честито със здраве да си я караш. При мен се спираше само със натискане на копчето. Няма задържания или сложнотии други.

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 24 Ное 2016, 8:21

numizmat написа:
(bubsa) написа:На човек от форума е колата :yes:

Мой познат я гледа. Колицата е ОК, но за мен лично цената е много висока. Предстои смяна на ангренаж, а сумата не е малка.

Колата изглежда страхотно, като гледам и е поддържана добре, браво :yes:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Потребител
Аватар

Мнение от mynameismiro » 25 Ное 2016, 16:34

Не съм запознат с цените за е39 изобщо :( Ще ми кажете ли приблизително колко пара е смяна всичко по агренажа ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 29 Ное 2016, 10:49

mynameismiro написа:Не съм запознат с цените за е39 изобщо :( Ще ми кажете ли приблизително колко пара е смяна всичко по агренажа ?

2 бона

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на бензин.....
Мечтае да кара: на ток.....
Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан

2012--2013->е36 m52b28 95г седан

2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе

2015--2016->е46 m54b30 2001г купе

2016---e46 m47TUd20 2003г компот

2019---e90 m47 2006

2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010

Съвети и въпроси относно избор на Е39.

Мнение от -Юли- » 29 Ное 2016, 12:51

mynameismiro написа:Не съм запознат с цените за е39 изобщо :( Ще ми кажете ли приблизително колко пара е смяна всичко по агренажа ?

е 39 няма ангренаж!!! има верига !! ремъка е 30тина лева ,всичко друго е според зависи марката и отстъпката !има теми за подръжка и разход на е39 потърси в търсачката !!

п.с колегата с 2 та бона пише за смяна на всички вериги обтегачи и т.н ,което не е наложително ако по мотора няма странни шумове!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към E39