Лампи на таблото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
Лампи на таблото
Здравейте колеги , колата е Е46 316 2004г проблемът е следния .В момент на движение изведнъж се чу звуков сигнал и светнаха едновременно две лампи на таблото , тази за изхабени накладки и тази в средата между часовниците/ представлява триъгълник с удивителна/ ако не бъркам е за ДСЦто. Преди седмица съм сменил предни накладки заедно с датчика , въпреки че не беше докоснат . Та въпросът ми е на някой случвало ли му се е и какъв е лекът за този проблем. Благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Re: Лампи на таблото
Диагностиката може да ти каже със сигурност. Някой датчик може да е дал фира. При по-миналата година като сменях акумулатора след 10 тина километра ми светнаха тия лампи и изгаснаха след 2,3 км каране.
- eng.arnaudov
- Потребител
-
- Кара: BMW 318ci e46 coupe,Honda CBR 919RR
- Мечтае да кара: BMW 335i e92 coupe
Колега при мене светнаха въпросните 2 лампи и обикалях по майстори насам натам никой нищо не направи, ядосах се и си купих кабел за диагностика и след доста псувни най-накрая го оправих - оказа се, че датчика за ъгъла на завиване трябваше да се калибрира. Има една тема тук където доста хора са споделили решение на проблема:
viewtopic.php?f=34&t=388860
Поздрави
viewtopic.php?f=34&t=388860
Поздрави

Burn the rubber, not your soul !!!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Тази индикация не е за накладките, а за ръчната, само че в случая свети в жълто!!!
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
Много благодаря на колегата за темата която ми предостави на готово , наистина търсих но в неправилна посока явно
6 мнения
• Страница 1 от 1