Масло в охладителната система 320 D автоматик 136 к.с.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Масло в охладителната система 320 D автоматик 136 к.с.
Здравейте колеги, става въпрос за BMW E46 2001г. 320 D автоматик 136 к.с. имало е следнят проблем: с охлаждането на скоростната кутия, влизало е масло в охладителната система на колата и е изолиран ЕГР клапана. Ако може да кажете мнение ?
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Масло в охладителната система 320 D автоматик 136 к.с.
Може да е пробил масления охладител на двигателя или масления охладител на маслото на скоростите.
Сваляш, караш го да ти ги надуят един по един и ще си каже.
Сваляш, караш го да ти ги надуят един по един и ще си каже.

момчето, което ми го продава ми каза че му обяснили че имало някаквитръбички в радиатора които отивали в скоростната кутия и маи били ги изолирали, проблем ли е да се кара така колата ?
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
somaher написа:момчето, което ми го продава ми каза че му обяснили че имало някаквитръбички в радиатора които отивали в скоростната кутия и маи били ги изолирали, проблем ли е да се кара така колата ?
Как мислиш, защо немците са сложили тези тръбички в радиатора? Дали само да създават проблеми или са изчислили, че трябва да се охлажда маслото на скоростната кутия? Оправи си радиатора или до смени, за да не сменяш скоростната кутия! Това ако приемем, че наистина смесва маслото с антифриза в радиатора, а не в двигателя.
4 мнения
• Страница 1 от 1