Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
pifa_k1 написа:Здравейте колеги ! Решил съм от е36 да скачам на е39 и съм хвърлил едно око на този автомобил. Изглежда добре, след разговор със собственика се разбира,че е купувана в БГ и е била с десен волан при предишния собственик, но всички екстри работят и няма да се забележи това според неговите думи. Автоматика работи много добре. Правена е проверка на километрите в БМВ сервиз. Мен ме притеснява,че е била с десен волан и малко по-високата и цена. Дайте ми един съвет дали офертата изглежда таферна и дали си струва парите ? Ако отида на прегледа какво да гледам? Благодаря ви !
Ти наистина ли си мислил да дадеш 10к лв за е39....бивша десничарка. Не че ако не е била с десен волан сумата е нормална......

Някой ходил ли е да гледа тая кола
http://m.mobile.bg/details/11466519146414532
аз ходих. Возия окачване интериор са добре двигателя пали лесно, нормално няма звуци странични странни, колата вози стегнато не хлопа не дърпа на никъде, добри спирачки. Забележките са външни ръждички по предния капак доста пицелуди в областта на чистачките(за смяна е). По 5 тата врата ръбовете и вътрешната част. На две от вратите долните ръбове имат малко, без гнило. По едната задна вежда има една точка колкото нокът надигната боя.
Иначе по ръбове покрай гуми уплътнения бомбета подкалници, нишата на резервната гума няма нито 1 точка. Фатални ли са тея наченки на ръжда?
Фуги на врати капаци са прави няма нещо да се разминава.
Колата ми изглежда да не е заводски фейслифт само фаровете май са такива.
Моля за съвет от по знаещите относно тея коли ще съм благодарен
аз ходих. Возия окачване интериор са добре двигателя пали лесно, нормално няма звуци странични странни, колата вози стегнато не хлопа не дърпа на никъде, добри спирачки. Забележките са външни ръждички по предния капак доста пицелуди в областта на чистачките(за смяна е). По 5 тата врата ръбовете и вътрешната част. На две от вратите долните ръбове имат малко, без гнило. По едната задна вежда има една точка колкото нокът надигната боя.
Иначе по ръбове покрай гуми уплътнения бомбета подкалници, нишата на резервната гума няма нито 1 точка. Фатални ли са тея наченки на ръжда?
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Някой гледал ли е тази
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=gkon48
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
HeBePeH написа:Някой гледал ли е тази
Изглежда добре

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- pifa_k1
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 330xi
iliew написа:pifa_k1 написа:Здравейте колеги ! Решил съм от е36 да скачам на е39 и съм хвърлил едно око на този автомобил. Изглежда добре, след разговор със собственика се разбира,че е купувана в БГ и е била с десен волан при предишния собственик, но всички екстри работят и няма да се забележи това според неговите думи. Автоматика работи много добре. Правена е проверка на километрите в БМВ сервиз. Мен ме притеснява,че е била с десен волан и малко по-високата и цена. Дайте ми един съвет дали офертата изглежда таферна и дали си струва парите ? Ако отида на прегледа какво да гледам? Благодаря ви !
Ти наистина ли си мислил да дадеш 10к лв за е39....бивша десничарка. Не че ако не е била с десен волан сумата е нормална......![]()
![]()
Ами фул с екстри е и е с газова (която си е 1.5к поне според мен). Но май наистина цената и е висока

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
pifa_k1 написа:iliew написа:pifa_k1 написа:Здравейте колеги ! Решил съм от е36 да скачам на е39 и съм хвърлил едно око на този автомобил. Изглежда добре, след разговор със собственика се разбира,че е купувана в БГ и е била с десен волан при предишния собственик, но всички екстри работят и няма да се забележи това според неговите думи. Автоматика работи много добре. Правена е проверка на километрите в БМВ сервиз. Мен ме притеснява,че е била с десен волан и малко по-високата и цена. Дайте ми един съвет дали офертата изглежда таферна и дали си струва парите ? Ако отида на прегледа какво да гледам? Благодаря ви !
Ти наистина ли си мислил да дадеш 10к лв за е39....бивша десничарка. Не че ако не е била с десен волан сумата е нормална......![]()
![]()
Ами фул с екстри е и е с газова (която си е 1.5к поне според мен). Но май наистина цената и е висока
индивидуал , голямо нави , преден заден паркторник , прибиране на огледала , все съкпи екстри.. няма как да е 7к

Lampamp написа:Някой ходил ли е да гледа тая кола
истински фейс си е , колега волана е странно защо е тук и защо е с различен бег явно е слаган допълнително. иначе си е супер за тия пари кола фейс с газ
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- mynameismiro
- Потребител
-
http://m.mobile.bg/details/11478983182347373
Тази случайно да е на някой от тук ?
Добре ми изглежда и за тази цена се очаква да е в ред, нали?
)
Тази случайно да е на някой от тук ?
Добре ми изглежда и за тази цена се очаква да е в ред, нали?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
На човек от форума е колата
Нямам представа от състоянието и,но той твърди,че е добра и няма точка ръжда.
Единствено не съм видял да и е сменян ангренажа,а това си е разход.

(bubsa) написа:На човек от форума е колата![]()
Мой познат я гледа. Колицата е ОК, но за мен лично цената е много висока. Предстои смяна на ангренаж, а сумата не е малка.
Колеги взех колата и съм доволен всичко си работи няма проблеми за сега освен или аз немога да изключа DSC.
Lampamp написа:Колеги взех колата и съм доволен всичко си работи няма проблеми за сега освен или аз немога да изключа DSC.
Честито със здраве да си я караш. При мен се спираше само със натискане на копчето. Няма задържания или сложнотии други.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
numizmat написа:(bubsa) написа:На човек от форума е колата![]()
Мой познат я гледа. Колицата е ОК, но за мен лично цената е много висока. Предстои смяна на ангренаж, а сумата не е малка.
Колата изглежда страхотно, като гледам и е поддържана добре, браво

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- mynameismiro
- Потребител
-
Не съм запознат с цените за е39 изобщо
Ще ми кажете ли приблизително колко пара е смяна всичко по агренажа ?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

mynameismiro написа:Не съм запознат с цените за е39 изобщоЩе ми кажете ли приблизително колко пара е смяна всичко по агренажа ?
2 бона
- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
Съвети и въпроси относно избор на Е39.
е 39 няма ангренаж!!! има верига !! ремъка е 30тина лева ,всичко друго е според зависи марката и отстъпката !има теми за подръжка и разход на е39 потърси в търсачката !!mynameismiro написа:Не съм запознат с цените за е39 изобщоЩе ми кажете ли приблизително колко пара е смяна всичко по агренажа ?
п.с колегата с 2 та бона пише за смяна на всички вериги обтегачи и т.н ,което не е наложително ако по мотора няма странни шумове!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!