регистрация след 01.01.2007
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
регистрация след 01.01.2007
от нова година коли внесени от EU ще се пререгистрират директно в нашите отделения на кат само че задължителни ще са оригиналните документи на колата от покупката, талона, и ПРЕГЛЕДА който трябва да е ВАЛИДЕН било то пикел за австрия тюф за германия и т.н....новина от кухнята на КАТ враца- днес е пристигнала официалната заповед до началникъ
пс.чакайте а паднат цените от нова годин

пс.чакайте а паднат цените от нова годин

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Всички си мълчат за тоя акциз и май с него ще ни го начукат...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Каке възможно 15 дни преди нова година да няма приети ставки и да продължаваме да се чудим кое колко ще е точно.
еб*** ти нЪчалникЪ
еб*** ти нЪчалникЪ

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
кво се чудите ве то в момента цялата ни държава е изградена от измами и кви ли не гадости ще дойде време и ще проревем от тия идиоти горе утре и колите няма да може да си караме не АКЦИЗ а не знам кво ни чака тия цени на читави БМВнца от 3-4 бона ще ги сънуваме само вижте в Гърция колко струва такова БМВ-леле мале

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
отдавна са избрали как ще скочат нещата, не ги казват за да няма юруш за коли (то изобщо събират ли се още от тея преливащи автокъщи??)
не че разбирам от политика или я следя, но и аз не бих казал поскъпване което предстои, ако 1. то ще предизвика масово вкарване на трошки 2. след това ще ми е по-изгодно да ми плащат таксите регистрации
по-точно бих казал 'да, абсолютно безплатно ще е' за да са споко всички (МЕЧТАТЕЛИ особено) и на 1-ви 'опа, 10 бона стартова такса, щото не съобразихме едни закони и ни го наложиха от ЕС' и чао.
не че разбирам от политика или я следя, но и аз не бих казал поскъпване което предстои, ако 1. то ще предизвика масово вкарване на трошки 2. след това ще ми е по-изгодно да ми плащат таксите регистрации
по-точно бих казал 'да, абсолютно безплатно ще е' за да са споко всички (МЕЧТАТЕЛИ особено) и на 1-ви 'опа, 10 бона стартова такса, щото не съобразихме едни закони и ни го наложиха от ЕС' и чао.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Само не мога да разбера,защо тогава паргингите между митниците са претъпкани и няма място да пръднеш камо ли да паркираш
Може би защото авто джамбазите са балами и и не знаят
Топло инфо от паркинга на калотина

Може би защото авто джамбазите са балами и и не знаят

Топло инфо от паркинга на калотина

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
зависи с какво са претъпкани. Ако са по-скоро трошки - и само коли - има достатъчно мечтатели които чакат януари. Автоджамбазите вкарват с автовози - дали са автовози? и 100% всички автоджамбази ли са в час?
гледах същия сеир в Унгария 2004-та април от първите редове, сега и тука
лично мое мнение си остава че който вкарва 10+ годишна кола след януари задължително ще е прецакан (ако може да я внесе изобщо), вероятно и за 5+ годишните - всеки раздува такси и незнам какво щяло да падне и колко щяло да е евтино, но никой не е споменал конкретно ще има ли ограничение за годините на една кола -> според мен ще има 

гледах същия сеир в Унгария 2004-та април от първите редове, сега и тука

48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4