Навигация за е46 16:9
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw123456789
- Потребител
-
Навигация за е46 16:9
Здравейте колеги понеже съм нов тук надявам се това да е правилното място да пиша,но наистина нямам друг избор към кого да се обърна...Та става дума скоро си купих е46 150 коня дизел която е с голямата навигация 16:9 та проблема е такъв че от самото начало сигнала се губеше а сега изведнъж спря да функционира както и всички копчета от страната на радиото натискам ги но няма никаква реакция... надявам се ме разбирате ,ще ви бъда наистина много благодарен ако получа някой съвет!

- AsenD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 330ci
- Мечтае да кара: e46 M3, e92 M3
Re: Навигация за е46 16:9
Отиди някъде да ти видят радио модула(БМ54, намира се в багажника) ръзможно е да е сдал багажа.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: Навигация за е46 16:9
bmw123456789 написа:Здравейте колеги понеже съм нов тук надявам се това да е правилното място да пиша,но наистина нямам друг избор към кого да се обърна...Та става дума скоро си купих е46 150 коня дизел която е с голямата навигация 16:9 та проблема е такъв че от самото начало сигнала се губеше а сега изведнъж спря да функционира както и всички копчета от страната на радиото натискам ги но няма никаква реакция... надявам се ме разбирате ,ще ви бъда наистина много благодарен ако получа някой съвет!![]()
Имаше някакъв проблем с лентовия кабел на тази навигация. Когато дисплея се движи, за да се открие CD-то, кабелът се скапва и почва да прекъсва и дисплей, копчета, започват да не функционират. Със същата навигация съм и при мен е блокирано копчето за отваряне. Обясниха ми, че се прави нарочно, когато има проблем с лентовия кабел, за да не се скапва при отварянето. Оттогава не съм се занимавал с него, защото не слушам CD-та. Предполагам може да се смени този кабел. Уточни за кой сигнал говориш, че се губи - на радиото или на дисплея!
3 мнения
• Страница 1 от 1