е46 320д мудна
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
е46 320д мудна
Здравейте ! Колата е 150конски сили. Понякога сутрин като я запаля отначало работи все едно няма турбо(не се и чува) и лека полека започва да сработва и да върви нормално. Не зависи от градусите навън, правила ми го е и при по- топли и при по - студени дни, но не го прави винаги. Днес като се спусках от копитото и отново изведнъж и изчезна мощността и пак не се чуваше турбото . Дадох и раз няколко пъти без да е на скорост и се оправи . Колата има и чип . Идеи ? Не изкарва грешки
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: е46 320д мудна
luxs написа:Здравейте ! Колата е 150конски сили. Понякога сутрин като я запаля отначало работи все едно няма турбо(не се и чува) и лека полека започва да сработва и да върви нормално. Не зависи от градусите навън, правила ми го е и при по- топли и при по - студени дни, но не го прави винаги. Днес като се спусках от копитото и отново изведнъж и изчезна мощността и пак не се чуваше турбото . Дадох и раз няколко пъти без да е на скорост и се оправи . Колата има и чип . Идеи ? Не изкарва грешки
Колега, ако наистина пробваш, както описваш, на току-що запален, студен двигател как ти се чува турбото и как върви, като нищо може да си и причинил проблем, особено на турбото. Не се форсира турбиниран (пък и атмосферен) преди стрелката да е излезнала от синята зона.
Ако не изкарва грешки, аз бих свалил смукателния маркуч на студената част на турбото и проверил за луфт в оста на турбината. Би трябвало, ако колата влиза в авариен режим да е отбелязала грешка, а ти казваш, че няма такава. Също може и дебитомерът да ти прави номера и доколкото знам не отбелязва грешка. Има доста теми за него.
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
Re: е46 320д мудна
При мен е същият проблем(сменен мап)
5 мнения
• Страница 1 от 1