Audi или BMW - Кой е по-спортен? - AutoBild

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 15 Дек 2006, 10:36

Ей къф е точ пич бре? Аз пак изпуснах, отново ни е намерил некой див хлапак фен на предното на баща му и дошъл да храни! Все не ми става ясно няма ли училище за такива, що ли?
Е поне се посмях от сърце с твърденията ти за спортното предно предаване. Мерси за забавлението, само задно на сняг с летни гуми ми прави повече кеф от твойте излияния, ама ти не го пробвай че е опасна работа, как се хлъзгат само тези мити БМВ-та, жули ситроени с предно и аудита куатри и със здраве :winky:
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 15 Дек 2006, 15:37

Статията вече е факт и резултата е 6 на 3 за БМВ,както и очаквах впрочем. Аз лично съм доволен и очаквам феновете на олимпиадите,като разумни хора,да се посвият малко и да си карат семейните седани без да дразнят батковците с БМВ-тата,става ли!
А предното е такъв шит,че не ми се пише/говори,как има наглеци да кажат на черното бяло винаги ме е изумявало,но има една поговорка "всеки си има вкус,казало кученцето и си облизало дупенцето"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 15 Дек 2006, 17:50

S6 я 435 к.с. - уверен, бърз, със забележително ускорение. Но не е истински състезател.
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Труден за каране на мокър път, взривоопасен като динамит - дрифт-чудовището М5 с 507 к.с.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Дек 2006, 18:44

MaXimal написа:

Труден за каране на мокър път, взривоопасен като динамит - дрифт-чудовището М5 с 507 к.с.

:bowdown:
Изображение

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 15 Дек 2006, 19:15

Ето още малко от написаното за БМВ М5
Не съществува друга толкова безкомпромисна и брутална спортна лимузина като БМВ М5. Срещу Пожара М5 суперспортният S6 няма никакъв шанс.
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 15 Дек 2006, 22:23

Мен ще ми е интересна RS6-цата като излезе, на всички е ясно, че S-моделите на Ауди винаги са доста по-слаби и евтини от М и АМГ версиите на МБ и БМВ.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Дек 2006, 22:38

Niikoo_1 написа:Мен ще ми е интересна RS6-цата като излезе, на всички е ясно, че S-моделите на Ауди винаги са доста по-слаби и евтини от М и АМГ версиите на МБ и БМВ.

то голямата философия.. с6 е 65/35 разпределено към предницата... дали мислиш че рс6 ще е по-добро?

ще оре още повече, може да е една идея по-бързо от м5 (но на скорост се съмнявам) и ще има типичното за ауди усещане на снегорин като се навие пътя...

както казват... чууз йор пойзън :) никога не съм бил фен на старото рс6 и не мисля че новото ще е някаква радикална промяна от философията на голям и сигурен при всякакви метео-условия бърз седан...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от C S L » 15 Дек 2006, 23:08

Niikoo_1 написа:Мен ще ми е интересна RS6-цата като излезе, на всички е ясно, че S-моделите на Ауди винаги са доста по-слаби и евтини от М и АМГ версиите на МБ и БМВ.

http://www.bmw-drivers.de/msm/video/1.wmv
Kакво показва това клипче - тунингована РС6 е наравно с сток Е39 М5
Та поне на мен няма да ми е интересна новата РС6, щото съм сигурен,че пак М5 ще я нареши :lol: :lol: :lol:
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 15 Дек 2006, 23:45

Сега филмчета ли ще си пускаме, мисля, че няма смисъл, сток RS6 е по-бързо оn straight line от Е39 М5

http://youtube.com/watch?v=Bmne2qPcuOo

http://youtube.com/watch?v=HEOO4BuaATM

Имам и на ПЦ-то едно доста дълго клипче сравнение м/у сток РС6 и Е39М5 и на ускорение няма дисциплина в която да пада РС6.

Сега не ми казвай, че съм в ВАГ фен, просто си спорим и пишем разни работи тук, а аз обичам да не се съгласявам винаги. Особено много ме смущават някой фанатизирани постове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Дек 2006, 0:02

вие си говорете за аудита ;) аз се наслаждавам на звука от ЦеЕсЕл-а от предното видео... добре ги държи, килограмите си казват думата...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Дек 2006, 1:16

Niikoo_1 написа:Сега не ми казвай, че съм в ВАГ фен, просто си спорим и пишем разни работи тук, а аз обичам да не се съгласявам винаги. Особено много ме смущават някой фанатизирани постове.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не си бе не си, ти сам си знаеш :winky:
А като не те кефат фанатичните изказвания, прав ти път, това е БМВ ФАНАТИЧНО СЕКТАНТСКИ ФОРУМ !!!
По въпроса за РС6 щи пожелая т сърце да пробваш двете коли и да си останеш същият заблуден неVAG фен :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Дек 2006, 2:17

Niikoo_1 написа:Сега филмчета ли ще си пускаме, мисля, че няма смисъл, сток RS6 е по-бързо оn straight line от Е39 М5

а не.. може би от място до към 100 и то само заради старта.. след това не е... това е проверявано много пъти и не го пиша наизуст... рс6 е горе долу на кантар със е46 м3 след 100... а м5 е една идея по-бързо от м3...

но както казах- аз лично не бих сменил 0.3 десети по-бързо от 0-100 при аудито за цялостното усещането на е39 м5.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

бмв-ауди

Мнение от павката » 16 Дек 2006, 14:02

там където са с еднакви двиг(а4-320д,а3-116,а8-730д,тт-з4,комбитата,Q-Х5)или близки няма фрапираща разлика-мое мнение
S4 е много слабо,а RS4 е силно за М3(литър повече)
RS6 ще е 520кончета мисля(според двиг) и тогава ще е интересно с/у М6
RS4 е прехвалено от списанието,щото е ново.не вярвам да е толкова по-добро от ''старото''М3
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Дек 2006, 17:57

Niikoo_1 написа:Сега филмчета ли ще си пускаме, мисля, че няма смисъл, сток RS6 е по-бързо оn straight line от Е39 М5

Не се отказват да пишат глупости ей :mhihi: :mhihi: :mhihi: И то големи. И някой да им обясни, че on straight line нищо не определя :mhihi: :mhihi: :mhihi: То и ония в пустинята по правото са бързи ама к'во от т'ва. Важното е да си фен на Алди, да те е яд, че не караш БМВ и да пишеш глупости от рода на земята е квадратна. Жалки сте :evil: Заради такива кретени като вас никога няма да си взема Алди. Не искам и аз да ставам малоумник, щото май марката ви влияе...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 16 Дек 2006, 18:26

Аз прочетох няколко реда и захвърлих списанието... :roll: Защо :arrow:
Миналата година сравняваха модели 4х4. Ауди, БМВ, Субару, Мерцедес... И казаха, че БМВ са свършили феноменална работа с Х драйв - много бърз трансфер на момент към колелата и т.н. По-добро било от куатро и т.н.
Днес чета: Опита на Ауди с куатрото си казва думата и върти по-бързи обиколки на мокро.... :shock: :D

П.С. Ако чете някой от Ауто Билд, то нека поне си записват някъде кво са приказвали или в краен случай да сменят хартията на списанието с негланцирана, та да има някакво практично приложение :D ;) (WC)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум