Схема за налягане на гумите за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zvergo2111
- Потребител
-
Схема за налягане на гумите за Е46
Здравейте колеги попаднах в нета на една схема за е39 ,рових и не успях да открия за е46 ако някой я има нека я публикува
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Схема за налягане на гумите за Е46
Защо не си погледнеш схемата на Б-колоната на шофьорската врата и не я снимаш, като е толкова важно?!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dr.peshev написа:Защо не си погледнеш схемата на Б-колоната на шофьорската врата и не я снимаш, като е толкова важно?!
Че нали трябва да има схема във форума иначе какъв е смисъла

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Загледах и двете таблици, значи на Е39 с 4 пътника се помпят по малко гумите (летните)
Вярно, че там е 235/45, а при Е46 е 225/45/17 но все пак разликата не е малка между 1.9бар и 2.2/2,3 съответно.
Аз съм с окачване с опция S226A (отпред пружини със зелени ивици, а отзад с бели) и честно казано на 2.2 напомпани гумите си вози доста твърдо с 225/45/17. Гадно обира неравностите, а и гумите не са стари - 2015 ДОТ са. Пробвал съм на 1.9 и вози доста по-хубаво, но според мен е малко това налягане за 17ка.
Има и друго - имам един руски уред за измерване на налягането (от Лада) и по него показва, че гумите са напомпани на 2.6, а например като ходя да ги проверя на Газпром и техните уреди (онези големите като колонка за зареждане
) показва, че са на 2.1/2.2. И не знам на кое да вярвам.

Аз съм с окачване с опция S226A (отпред пружини със зелени ивици, а отзад с бели) и честно казано на 2.2 напомпани гумите си вози доста твърдо с 225/45/17. Гадно обира неравностите, а и гумите не са стари - 2015 ДОТ са. Пробвал съм на 1.9 и вози доста по-хубаво, но според мен е малко това налягане за 17ка.
Има и друго - имам един руски уред за измерване на налягането (от Лада) и по него показва, че гумите са напомпани на 2.6, а например като ходя да ги проверя на Газпром и техните уреди (онези големите като колонка за зареждане

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Хора, както пускате такива табелки, пишете за какъв автомобил са! Има си Е46 седан, комби, купе и т.н. Има бензин, дизел с различни обеми двигатели във вариантите изброени по-горе. Всички тежат различно и на всичките наляганията на гумите са различни. И наистина не виждам смъсъла от тази тема, след като всеки си има такава табелка на колата. Освен да се въведат колегите в заблуждение, друго не може да стане. Иначе
ако трябва да се обсъжда кой с какво налягане кара, различно от предписаното, вече може да се развие тема.
ако трябва да се обсъжда кой с какво налягане кара, различно от предписаното, вече може да се развие тема.
- DimitroffMadness
- Потребител
-
- Кара: 330i SMG E46 03`
- Мечтае да кара: 330i SMG E46 03`
- Детайли за колата: Много черна
NGneer4eto написа:Хора, както пускате такива табелки, пишете за какъв автомобил са! Има си Е46 седан, комби, купе и т.н. Има бензин, дизел с различни обеми двигатели във вариантите изброени по-горе. Всички тежат различно и на всичките наляганията на гумите са различни. И наистина не виждам смъсъла от тази тема, след като всеки си има такава табелка на колата. Освен да се въведат колегите в заблуждение, друго не може да стане. Иначе
Прав е колега , аз като погледнах поста на Lenco вика я мойта явно е магерена нещо , и се замислих спрямо купето е явно ,
мойта 330I седан , зимата е с 225/45/17 отпред на 2.2 и отзад е 245/45/17 те пък ги държа на 2.7 , лятото е същото само че отзад е 255/40/17.
П.С така пише и на табелката

7 мнения
• Страница 1 от 1