Реглаж на преден и заден мост.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Edifice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46d 150hp
Re: Реглаж на преден и заден мост.
00700 написа:Edifice написа:azko написа:Преди тунела на люлин имало някакъв майстор на реглажа.От там някой да има опит?
Два пъти съм ходил там (мисля че около тунела няма други), преди 2 год с е36цата останах много доволен, майсторчето беше на не повече от 22г, но пипаше леко и явно си разбираше от работата. И наскоро ми се наложи на е46 цата , наложи се ремонт на рейка + накрайници, след това отидох пак там за реглажа и беше някъв чичка и нищо не направи 3пъти се връщах докато я нагласи да не тегли и волана да седи централно.
Преди два, три месеца бях там за реглаж и съм доволен. Беше едно момче около 35-40 г. (с очила). Определено си разбираше от работата. Може да са няколко служителите и да се сменят.
Явно са няколко и съм попаднал на

- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
И аз в петък сменях тампони(мейле хд) на носачите и монтьора ми каза да направим реглаж на предницата.Не мислех,че смяната им ще окаже влияние и отказах реглажа!Като тръгнах да се прибирам видях,че волана ми е с 2 идеи искривен на ляво а като минавам по неравности гони пътя на неравностите!Незнам от тампоните ли е това,от какво.....,но днес отидох на реглаж и ми казаха,че имало 0.4 отклонение(незнам какво означава това
) и направи уж реглаж та да видим сега какво ще е положението. 

- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Здравейте,
Искам да допълня темата.
Ходих на реглаж преден мост в СБА - Младост 3. Един чичка го прави (инж. некъф си).
Първо ми твърдеше, че не можел да изправи волана с реглаж. Аз му казах, че това трябва да може да се направи, защото съм сменил цялата предница. Получих само умен поглед. Така и не го направи.
След 30 мин чакане колата беше готова и ме изпрати с думите да я махам тая стара бричка щот нищо не ставало от нея.
Тоя направо си остави ръцете. Волана е на криво, тресе.. абе ужас.
Държа да отбележа, че колата е с сменено всичко отпред (абсолютно всичко), нови гуми, прави джанти. Може да е на 22 години, но е поддържана достатъчно!
Съвета ми е да не ходите при тоя арогантен тъпанар със соц маниер.
Поздрави!
Искам да допълня темата.
Ходих на реглаж преден мост в СБА - Младост 3. Един чичка го прави (инж. некъф си).
Първо ми твърдеше, че не можел да изправи волана с реглаж. Аз му казах, че това трябва да може да се направи, защото съм сменил цялата предница. Получих само умен поглед. Така и не го направи.
След 30 мин чакане колата беше готова и ме изпрати с думите да я махам тая стара бричка щот нищо не ставало от нея.
Тоя направо си остави ръцете. Волана е на криво, тресе.. абе ужас.
Държа да отбележа, че колата е с сменено всичко отпред (абсолютно всичко), нови гуми, прави джанти. Може да е на 22 години, но е поддържана достатъчно!
Съвета ми е да не ходите при тоя арогантен тъпанар със соц маниер.
Поздрави!
- philipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330 d ,204 h.p.
- Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.
Колеги , да ми препоръчате добър сервиз за реглаж на преден мост в района около младост ?
Благодаря ви
Благодаря ви

- iNfoster`
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: M5 E60,F90
Колеги, наскоро правих стенд преден и заден мост. Всичко е точно обаче в последствие забелязах, че пише "Standart Suspension" а колата е със "Sport Suspension" което ще рече M-Technik 2.
Интересува ме има ли някакво значение това или да си карам така?
Интересува ме има ли някакво значение това или да си карам така?
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4