Проблем с пасване на М3 броня на седан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с пасване на М3 броня на седан
Здравейте колеги. Купих си м3 броня уж за седан и я оставих на бояджията при което той ме уведомява че бронята не става и няма как да стане. Като цяло бронята е по широка от нормалното и стърчи от калниците. Все пак съм виждал Седани с М3 брони и съм сигурен, че има как да пасне. Въпроса е как. Има ли някой опит с нещо такова ? Едвам едвам успявам да плузна бронята от двете страни на релсите си.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с пасване на М3 броня на седан
RubiYo написа:Здравейте колеги. Купих си м3 броня уж за седан и я оставих на бояджията при което той ме уведомява че бронята не става и няма как да стане. Като цяло бронята е по широка от нормалното и стърчи от калниците. Все пак съм виждал Седани с М3 брони и съм сигурен, че има как да пасне. Въпроса е как. Има ли някой опит с нещо такова ? Едвам едвам успявам да плузна бронята от двете страни на релсите си.
Дай снимка на бронята.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Ако е оригинална М3 ще е по - тегаво, защото на истинско БМВ М3 калниците са по раздути и от там идва разминаването с "нормална" кола, но ако бронята ти е Мтех 2 не би трябвало да имаш драми. Аз съм с такава и няма проблеми 

М3 броня

М tech 2 броня

М3 броня

М tech 2 броня
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ако дадеш малко инфо и снимки и аз ще се включва с даването на акъл . Гарантирам ти че ще пасне ако не е стъклопласт
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Ами не колеги. не е М Тех 2 ами си е М3 броня. Но "уж" става за свдан. Не е оригинална М3, просто реплика. Като за 200лв. В саййта на BestAuto Bg пише че става на седан а всъщност идва по широка от колкото трябва да бъде за седан. АБС пластмаса е. Благодаря предварително !
[url]https://www.bestauto.bg/м-брони-за-бмв-3-та-серия/1614-предна-m3-броня-за-bmw-e46-1998-2005.html[/url]
[url]https://www.bestauto.bg/м-брони-за-бмв-3-та-серия/1614-предна-m3-броня-за-bmw-e46-1998-2005.html[/url]
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Оригиналната броня на М3 е по-широка и трябва да се "свият" ръбовете при калниците.
Тайванските имитации последно време ги правят по-широки, явно някой е объркал калъпа, но се прибират от водачите и след време си заемат формата. Друг е въпроса, че се продават еднакви брони за седан и купе, а като се загледате се вижда, че страниците при седана са по-тънки. При броня за седан на купе, остават дупки в ъглите под фаровете, обратно заоблената част влиза под фара.
Та, майката му е проби
Тайванските имитации последно време ги правят по-широки, явно някой е объркал калъпа, но се прибират от водачите и след време си заемат формата. Друг е въпроса, че се продават еднакви брони за седан и купе, а като се загледате се вижда, че страниците при седана са по-тънки. При броня за седан на купе, остават дупки в ъглите под фаровете, обратно заоблената част влиза под фара.
Та, майката му е проби
Тоест трябва просто да огъна леко бронята на вътре да я плъзна по водачите и след време ще се отпусне ? Понеже като я огъна, така че да пасне, бронята е под напрежение и се притеснявам като я пребоядисвам и като я огъна после от напрежението да не опада боята. Освен да я сложа без да я боядисвам и да я нагрея с пистолет за горещ въздух за да олегне и да се отпусне и после да и се удари една боя. Но тогава идва и другия проблем... Как по точно трябва да захвана алуминиевата лайсна от предницата за бронята ? Бонеже тези брони явно нямат места за които да я хвана тая лайсна. Някой някаква идеа ?
RubiYo написа:Здравейте колеги. Купих си м3 броня уж за седан и я оставих на бояджията при което той ме уведомява че бронята не става и няма как да стане. Като цяло бронята е по широка от нормалното и стърчи от калниците. Все пак съм виждал Седани с М3 брони и съм сигурен, че има как да пасне. Въпроса е как. Има ли някой опит с нещо такова ? Едвам едвам успявам да плузна бронята от двете страни на релсите си.
НЕ СТАВА без рязане. Повярвай ми - пробвал съм какво ли не ! С нагряване, със скоби за извиване, със течни пирони... НЕ става.
Месец си играх, от инат, но накрая изрязах ъглите горе при калника, после с малко кит и придобива вид. Лошото е, че не ми харесва и след това, въпреки , че на 99% си пасва.
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл
- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
Върни я и я замени с мтех 2, не ти трябват такива филми?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
И както се казва в обявите "Придава агресивен вид на 18-ката". 

10 мнения
• Страница 1 от 1