Воден Радиатор- Покупка и монтаж в Сърбия!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Воден Радиатор- Покупка и монтаж в Сърбия!!!
Здравейте, колеги!
Имам нужда от вашия съвет. Налага ми се да сменям радиатор на е46, 318i, 1998, мотор м43б19, бензин/газ. Всичко хубаво, но проблемът ми е, че съм в Сърбия (Белград) и ще трябва да търся части и майстор на място, тъй като работата ми изисква да съм тук до края на ноември.
Може би е малко long shot, но... Дали можете да ми препоръчате сервиз или магазин за авточасти, от които бих могъл да закупя качествен радиатор и съответно място, където да ми бъде монтиран. Добре дошли са всички съвети и предложения.
Благодаря предварително и поздрави от Белград!
Имам нужда от вашия съвет. Налага ми се да сменям радиатор на е46, 318i, 1998, мотор м43б19, бензин/газ. Всичко хубаво, но проблемът ми е, че съм в Сърбия (Белград) и ще трябва да търся части и майстор на място, тъй като работата ми изисква да съм тук до края на ноември.
Може би е малко long shot, но... Дали можете да ми препоръчате сервиз или магазин за авточасти, от които бих могъл да закупя качествен радиатор и съответно място, където да ми бъде монтиран. Добре дошли са всички съвети и предложения.
Благодаря предварително и поздрави от Белград!
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: Воден Радиатор- Покупка и монтаж в Сърбия!!!
Вариант е да се свържеш с местния BMW клуб и със сигурност някой ще ти помогне.
Според Google би трябвало да е това форума:
http://www.bmwclubserbia.com/forum/
Или евентуално да ги намериш във Facebook.

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Denmark написа:Вариант е да се свържеш с местния BMW клуб и със сигурност някой ще ти помогне.
Това ти е играта, да си намериш някой втора ръка, ако искаш нов едва ли ще е по-скъп от България.
Сигурен съм, че можеш да си го смениш сам - лесно е.

Успех!!!
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
Дам, аз това щях да пиша, че може да изгледаш някое клипче как се сменя. Мисля, няма да те затрудни особено, а и на се изискват някакви специални инструменти. А колкото до втора ръка, горещо те съветвам да си вземеш нов. Най- малкото, поне в БГ, цената на новите радиатори от среден клас е около 130-150лв, а по моргите ти искат примерно 100
Успех!

4 мнения
• Страница 1 от 1