Школата в Симеоново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 14 Дек 2006, 20:02

Имам си една мечта да работя в НСО и ми стана интересно по какви стъпки трябва да върви човек за да стигне до там?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Дек 2006, 11:08

BMWALPINA написа:Имам си една мечта да работя в НСО и ми стана интересно по какви стъпки трябва да върви човек за да стигне до там?

ПО-добре ме послушай и си остави тази мечта в категория "романтични, но неизпълними"...Няма да навлизам с подробности, приеми го като приятелски съвет;)

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 15 Дек 2006, 12:09

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clikk » 15 Дек 2006, 13:14

не ти трябва нищо от това, повярвай ми!!!!!!!
В работата си се сблъсквам ежедневно с МВР, във всичките му разновидности - няма такова нещо там, което да е за нормални хора. МВР трябва да се заличи изцяло и да се направи отново и от нулата, за може евентуално да работи добре.
В НСО имам 3-4 приятели, които направиха по 10 години служба само там - отдавна, не са същите хора.
ПО ДОБРЕ НЕЩО ДРУГО! каквото и да . Ако те привличат "героичните" :mhihi: професии завърши Право - първо ще имаш уникален "екшън",
докато завършиш и после ако това работиш ще е всеки ден така! :mhihi:
а, и можеш да влезеш в съдебната власт, по има смисъл от униформи, МВР и т.н. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Успех
а сега, де?

Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 15 Дек 2006, 20:35

Абе вие чухте ли се кви глупости наговорихте за отрицателно време???
АЗ съм завършил това учебно заведение! Ква корупция, кви пет лева? За физическия изпит това, че се явяват масово хора с физически умения като на военноинвалид или "пички" дето не знаят кво е то коремна преса или спринт не значи, че има някаква избирателност или подомни простотии-или можеш или не (ебати за момчетата било мноо тежко-ако 8 набирания, 50 лицеви, 50 коремни и 3200 метра бягане е тежко, то аз не знам кви супер атлети бехме тия дето завършихме там-мани, е и физически изпит имахме накрая :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
Наряд била милата един месец, не спала, нямала топла вода-да, а пък аз на тавана имам два М-пауъра ама са на части и чакам тати да ми даде да си ги сглобя-ПЪЛНИ БУЛШИТС!
Школата си е пърфект, живота там беше и е весел и лесен-стол(обяд включващ пържола, гарнитура, супичка, десерт и салатка-1,25 ст. :shock: ), кинти под формата на стипендия, не кой знае колко трудни изпити, стрелби, занятия по БПТ, на които мое да биеш до посиране останалите си колеги и ти викат евала за това-е какво повече да искам! Рай!
А за всички дето плачкат, че било тежко и т.н. или че не са ги приели щото имали корупция-сори леваци, следващия път....евентуално! :1:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: ............

Мнение от err0r » 15 Дек 2006, 22:04

Тоо Cool написа:...А за всички дето плачкат, че било тежко и т.н. или че не са ги приели щото имали корупция-сори леваци, следващия път....евентуално! :1:

:bowdown:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от wild_M » 16 Дек 2006, 19:15

не знам на кой и къде му бърка та трие ............ жив и здрав да е !

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 16 Дек 2006, 19:25

Много работа за нищо... Или по-просто казано един приятел казваше цял живот служба и накрая пак си живея в бащината къща и грам развитие... е само дето колата си смени по едно време :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата