Помогнете колеги!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- iceman12
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и 1998г
- Мечтае да кара: Mercedes Benz S AMG63 и кола която никога не се чупи
Помогнете колеги!
Така проблема е малко по-специфичен, така след като махнах филтъра за картерни газове на бЕмвето 520и е39 1998 м52б20 трябваше да запуша дупката на слукателния колектор с нещо и тъй като без да искам намерих една капачка която пасна там оставих нея, но вчера ми изгоря стартера и запуши вдигнах капака и почнах да гледам гелдам и забелязах, че капачката е изплюта и там седи дупка забутах колата за да запали но уви глъхне и не върви и гасне и като пуснеш педала на гаста се чува свирене което ме навежда на мисълта, че трябва да се запуши колектора защото трябва да я закарам на майстор да смени стартера ама като не работи не мога
та въпроса ми е дайте ми сайт или адрес на някой магазин за ТАПИ да има голяма изобилие и да ида и да си купя една тапа благодаря много !

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Re: Помогнете колеги!
Обикновено нещата се запушват или с изтърбушените корпуси от старите части, (пример: сваляш DISA-та, махаш всичките карантии, дето се въртят и завинтваш корпуса обратно, за да се запуши дупката.
Или ако са щуцери за маркучи се запушват с парче маркуч, в което е затъкнат някакъв чеп и е стиснат със скоба, така че да не изпадне от маркуча.
При липса на чеп, може и с некое кръгло желЕзо, със съответния диаметър (според вътрешния диаметър на маркуча) - ще свърши точно същата работа.
Или ако са щуцери за маркучи се запушват с парче маркуч, в което е затъкнат някакъв чеп и е стиснат със скоба, така че да не изпадне от маркуча.
При липса на чеп, може и с некое кръгло желЕзо, със съответния диаметър (според вътрешния диаметър на маркуча) - ще свърши точно същата работа.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- iceman12
- кандидат ентусиаст
-
мерси колега тука е малко по-специфичен отвора, а и корпуса на филтъра не е при мен сега евентуално да го върна ама намерих 2-3 капачки от парфюми ще пробвам с тях

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
И тоя филм е игран ! Без клапана ще ти вдигне разхода с над литър ....
- iceman12
- кандидат ентусиаст
-
защо да го вдигне чак толкова много даже защо да го вдига изобщо дали ще седи там клапъна или не какъв е проблема?
5 мнения
• Страница 1 от 1