Неправилно функциониране на прибиращи се странични огледала
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
Неправилно функциониране на прибиращи се странични огледала
При натискане на бутона за прибиране на странични огледала на е46 2002 г. пасажерските огледала се сгъват нормално. При натискане на бутона за отварянето им едното се разгъва максимално напред. По време на движението му се чуват разни пукания. Това ме навежда на мисълта за счупени детайли и по-скоро за счупен фиксатор. В нета намерих някои ремонтни комплекти. (http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-X5-E5 ... SwGXtXhPCG)
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли ремонтен комплект за огледало на нашия пазар.
Впрочем попаднах на такъв за Х5, но не съм сигурен дали е същия за е46 (http://kukaeood.com/index.php?route=pro ... ct_id=2128)
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли ремонтен комплект за огледало на нашия пазар.
Впрочем попаднах на такъв за Х5, но не съм сигурен дали е същия за е46 (http://kukaeood.com/index.php?route=pro ... ct_id=2128)
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: Неправилно функциониране на прибиращи се странични оглед
wut wut присъединявам се и аз със същия проблем
Бях паркирал на един тротоар и викам да направя място да минават хората ще прибера огледалото (или по-скоро някой да не го изкърти
). И после преди да се кача да го отворя пак и го разгънах прекалено много и чух как нещо се счупи вътре. Та от мойта си глупост...
До сега не се бях интересувал да го оправя, ама ако наистина има ремонтен комплект ще поръчам. Ще прегледам в нета и ще пиша ако измисля нещо аз.

Бях паркирал на един тротоар и викам да направя място да минават хората ще прибера огледалото (или по-скоро някой да не го изкърти

До сега не се бях интересувал да го оправя, ама ако наистина има ремонтен комплект ще поръчам. Ще прегледам в нета и ще пиша ако измисля нещо аз.

- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
Re: Неправилно функциониране на прибиращи се странични оглед
Разглобих огледалото, поне до колкото ми позволиха уменията и инструментите, но в последния етап се оказа, че не мога да разсъединя коляното където преминават кабелите (от снимката). Някой опитвал ли се е да го прави това. Мисля, че всъщност двете части са капсуловани и не е предвидено за смяна на мотовче и др части.
Все пак ще се радвам ако някой колега сподели опит.
Благодаря!
PS:Ако се купи от английска кола ще има ли проблем с настройването на видимостта?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
3 мнения
• Страница 1 от 1