Странен проблем с автоматик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320CD
- Мечтае да кара: Някакво много дърто бмв
- Детайли за колата: Много бърза, ама не чак толкова.
Re: Странен проблем с автоматик
Колата докато работи няма проблем.Превключва скоростите идеално.Проблема е като се сложи на P и ае загаси.После като се запали не може да мръдне лоста.Ако мръднъ,няма проблем.Тръгва и си върви нормално.А това жило под купето ли минава и къде отива отпред колега?Къде евентуално би опирало за да знам какво да гледам...
bmw_320d_150 написа:Колата докато работи няма проблем.Превключва скоростите идеално.Проблема е като се сложи на P и ае загаси.После като се запали не може да мръдне лоста[Ако мръднъ,няма проблем.Тръгва и си върви нормално.А това жило под купето ли минава и къде отива отпред колега?Къде евентуално би опирало за да знам какво да гледам...
Като се загаси ясно , въпроса е ако все пак я подкараш, спираш на място и сложиш на Паркинг, след това (без да я гасиш) сложиш пак на Задна и пак на паркинг и пак обратно пак ли лоста блокира ? или се случва само и единствено колата се загаси колата ?
Жилото отива от ляво на кутията и няма как да го сбъркаш , представи си го като "пирон" който се движи във втулка , само че доста плътно прилепнала втулка , и като корозира в един участък се получава запичането ("пирона" е дълъг около 7-8 см. )
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Ясно,разбрах.А относно блокирането на лоста не съм го пробвал при запалена кола защото го прави от два дни това и аз не съм я карал повече.
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Проблемът е отстранен.Оказа се електромагнитната блокировка.Вече всичко е на ред.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2