Заключена кола без ток
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Заключена кола без ток
Bavarcho написа:То в Германия удавена кола я плащат тотал щета и никой не се мъчи я да прави. Ток нема защото всичко е жабурняк и са изгнили платките де що има електроника.
на теб и Шерлок Холмс трябва да ти завиди обаче , а да ти е минавало през акъла че не е наводнявана ?

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Аз предположих че е удавена! Ти можеше да кажеш че не е и да ме опровергаеш с нещо/.
По снимите дето си качил в обявата виждам фаровете пълни с бежово кафява кал, както и таблото през предното стъкло изглежда със същия цвят, а и не си снимал отвътре... и проблема дето си описал, пък не споменаваш как се е появил, всичко това ме наведе на мисълта че е удавена.
Аз не съм го казал с цел да те компроментирам или да те обидя нещо, а с цел да ти помогна понеже имам опит с удавена кола, а колко съм гледал по Германия.., написах какво се случва като е удавена колата и защо няма ток.
По снимите дето си качил в обявата виждам фаровете пълни с бежово кафява кал, както и таблото през предното стъкло изглежда със същия цвят, а и не си снимал отвътре... и проблема дето си описал, пък не споменаваш как се е появил, всичко това ме наведе на мисълта че е удавена.
Аз не съм го казал с цел да те компроментирам или да те обидя нещо, а с цел да ти помогна понеже имам опит с удавена кола, а колко съм гледал по Германия.., написах какво се случва като е удавена колата и защо няма ток.

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Bavarcho написа:Аз предположих че е удавена! Ти можеше да кажеш че не е и да ме опровергаеш с нещо/.
Веднъж ми направи добро впечатление като те попитах за една 40-ка да дадеш акъл , от тогава рязко надоло ми е паднало мнението . Какво общо има как ги подарявали в Немско давените щото ги водили тотал , айде свържи ме да изкупа всички наводнени м пакети пък нека не палят

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ти много се засегна обаче, чак ми стана съвестно. Не знам какво искаш да скриеш или докажеш, но първо отричаше заобиколно че е удавено бмв-то, сега май по-скоро си признаваш че е удавена.. къде видя да съм написал, че ги подаряват
Все ми е тая удавена ли е тая скрап или не, продаваш я на части, ако са ти хубави частите ще са ти доволни клиентите.
А за мнението ти за мехн много ми стана криво че ти е било високо, пък сега паднало, аз в тоя форум съм само за хорското мнение

То с тази тема какво искаше да питаш всъщност и какъв отговор очакваше? Слагаш акумулатор и няма ток на бравите - ако до вчера са работели - ок комфорт модул най-вероятно, но ако вчера колата е била цялата под кална речна вода причината сигурно е по-комплексна. Ти това пояснение не го написа, както казах не знам защо и не ме интересува.
край на сериала.

Все ми е тая удавена ли е тая скрап или не, продаваш я на части, ако са ти хубави частите ще са ти доволни клиентите.
А за мнението ти за мехн много ми стана криво че ти е било високо, пък сега паднало, аз в тоя форум съм само за хорското мнение

То с тази тема какво искаше да питаш всъщност и какъв отговор очакваше? Слагаш акумулатор и няма ток на бравите - ако до вчера са работели - ок комфорт модул най-вероятно, но ако вчера колата е била цялата под кална речна вода причината сигурно е по-комплексна. Ти това пояснение не го написа, както казах не знам защо и не ме интересува.
край на сериала.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2