Заключена кола без ток

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Re: Заключена кола без ток

Мнение от snaiperist0 » 29 Сеп 2016, 12:36

Bavarcho написа:То в Германия удавена кола я плащат тотал щета и никой не се мъчи я да прави. Ток нема защото всичко е жабурняк и са изгнили платките де що има електроника.

на теб и Шерлок Холмс трябва да ти завиди обаче , а да ти е минавало през акъла че не е наводнявана ? :dunno: :mhihi: :mhihi: Нито ми се спори с теб нито ми се занимава излишно , мисли де каквото щеш :bchug:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 29 Сеп 2016, 19:14

Аз предположих че е удавена! Ти можеше да кажеш че не е и да ме опровергаеш с нещо/.
По снимите дето си качил в обявата виждам фаровете пълни с бежово кафява кал, както и таблото през предното стъкло изглежда със същия цвят, а и не си снимал отвътре... и проблема дето си описал, пък не споменаваш как се е появил, всичко това ме наведе на мисълта че е удавена.
Аз не съм го казал с цел да те компроментирам или да те обидя нещо, а с цел да ти помогна понеже имам опит с удавена кола, а колко съм гледал по Германия.., написах какво се случва като е удавена колата и защо няма ток.
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 30 Сеп 2016, 9:43

Bavarcho написа:Аз предположих че е удавена! Ти можеше да кажеш че не е и да ме опровергаеш с нещо/.
По снимите дето си качил в обявата виждам фаровете пълни с бежово кафява кал, както и таблото през предното стъкло изглежда със същия цвят, а и не си снимал отвътре... и проблема дето си описал, пък не споменаваш как се е появил, всичко това ме наведе на мисълта че е удавена.
Аз не съм го казал с цел да те компроментирам или да те обидя нещо, а с цел да ти помогна понеже имам опит с удавена кола, а колко съм гледал по Германия.., написах какво се случва като е удавена колата и защо няма ток.

Веднъж ми направи добро впечатление като те попитах за една 40-ка да дадеш акъл , от тогава рязко надоло ми е паднало мнението . Какво общо има как ги подарявали в Немско давените щото ги водили тотал , айде свържи ме да изкупа всички наводнени м пакети пък нека не палят :angel: . Приключвам с темата . Благодарско на всички които помогнаха :driving:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 30 Сеп 2016, 15:37

Ти много се засегна обаче, чак ми стана съвестно. Не знам какво искаш да скриеш или докажеш, но първо отричаше заобиколно че е удавено бмв-то, сега май по-скоро си признаваш че е удавена.. къде видя да съм написал, че ги подаряват :dunno:
Все ми е тая удавена ли е тая скрап или не, продаваш я на части, ако са ти хубави частите ще са ти доволни клиентите.
А за мнението ти за мехн много ми стана криво че ти е било високо, пък сега паднало, аз в тоя форум съм само за хорското мнение :yes: :mhihi:
То с тази тема какво искаше да питаш всъщност и какъв отговор очакваше? Слагаш акумулатор и няма ток на бравите - ако до вчера са работели - ок комфорт модул най-вероятно, но ако вчера колата е била цялата под кална речна вода причината сигурно е по-комплексна. Ти това пояснение не го написа, както казах не знам защо и не ме интересува.
край на сериала.
Изображение

Предишна

Назад към E46