Музика в е36 купе - каква ??
Модератор: Icco
Re: РЕ:
Ачо написа:FENKO E34 написа:като гледам са затворен обем-начи не гоним наляганено да видим по нататък
Малко пояснение: баса е само един от ляво! !
Ваше или мое ляво:roll:

DLS MASTER
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
FENKO E34 написа:Ачо написа:FENKO E34 написа:като гледам са затворен обем-начи не гоним наляганено да видим по нататък
Малко пояснение: баса е само един от ляво! !
Ваше или мое ляво:roll:![]()
Това което е на тази снимка е сектора за Цифровият процесор и за управлението на ДВД-то! Бас-бокса е от другата страна. Има спец. изолация с Дайнамат Екстрийм и ДайнаХорб
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Искам да попитам за рязането на ламарините под кората ???
Няма ли опасност от осукване на купето чувал съм даже, че и имало опасност задното стакло да се спука ? при по екстремно шофиране
Аз все си мисля че има нещо за да са го сложили от БМВ тоя Х отзаде
а и задното мисля че донякаде оказва по различно въздеиствие върху купето и от тази гледна точка не ми се струва добра идея да се режат ламарините под кората ?
Но пак казвам че това са само мои предположения !
какво мислите вие по този въпрос ?
Няма ли опасност от осукване на купето чувал съм даже, че и имало опасност задното стакло да се спука ? при по екстремно шофиране

а и задното мисля че донякаде оказва по различно въздеиствие върху купето и от тази гледна точка не ми се струва добра идея да се режат ламарините под кората ?
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
FENKO E34 написа:окнядявам се да се видим на емма 2007
На кое?

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
Благодаря за поканата. Как мога да се запиша?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Zaho написа:Искам да попитам за рязането на ламарините под кората ???
Няма ли опасност от осукване на купето чувал съм даже, че и имало опасност задното стакло да се спука ? при по екстремно шофиране![]()
аз мога да кажа от собствен опит, че е точно обратното обема заздравява колата .... на е36та имах обем на задните колони точно под кората на мястото на ламарината там .... при страничен удър от друга кола с около 70км/ч (според полицаите) вратата се отбеляза по обема (опред) отзад от обема напрерд беше згънато шасито ... горната част на калника и част от колконката също се бяха отбелязали на него ...на калника(подкалника) от вътре се беше отбелязал бас бокс-а
полиците който гледаха на място и после тези който правиха огледа на колата казаха, че ако ги е нямало "тия дървении" съм си заминавал заедно с колата
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Sharo написа:Zaho написа:Искам да попитам за рязането на ламарините под кората ???
Няма ли опасност от осукване на купето чувал съм даже, че и имало опасност задното стакло да се спука ? при по екстремно шофиране![]()
аз мога да кажа от собствен опит, че е точно обратното обема заздравява колата .... на е36та имах обем на задните колони точно под кората на мястото на ламарината там .... при страничен удър от друга кола с около 70км/ч (според полицаите) вратата се отбеляза по обема (опред) отзад от обема напрерд беше згънато шасито ... горната част на калника и част от колконката също се бяха отбелязали на него ...на калника(подкалника) от вътре се беше отбелязал бас бокс-а
полиците който гледаха на място и после тези който правиха огледа на колата казаха, че ако ги е нямало "тия дървении" съм си заминавал заедно с колата
ако ме питаш господ те е пазил ан е тези дървении но както и де хубавотое е че си можел да излезнеш и да видиш какви са щетите от катастрофата . Това е най важно да може да го направиш при една катастрофа ако се случи но не го пожелавам на никога
към април-май 2007г!Все още не е уточнено,но има времеАчо написа:Благодаря за поканата. Как мога да се запиша?

DLS MASTER
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Е аз нямах предвид при кадастрофа щото тогава е божа радбота да не се случва на никого !!!
А при по екстремно шофиране само, примерно при някои дрифт или по рязко потегляне неща които натоварват много окачването и купето на колата. Щото така съм чувал че тея ламарини там пазят от осукване и ме е малко страх да ги режа а пък и в един магазин за кар аудио ми казаха същото че не биха се навили да ми режат ламарините за да сложим говорител на кората !
Вие като сте ги изрязали как ги карате колите имате ли наблюдение дали няма някакво разместване или осукване или си карате кротко ?
А при по екстремно шофиране само, примерно при някои дрифт или по рязко потегляне неща които натоварват много окачването и купето на колата. Щото така съм чувал че тея ламарини там пазят от осукване и ме е малко страх да ги режа а пък и в един магазин за кар аудио ми казаха същото че не биха се навили да ми режат ламарините за да сложим говорител на кората !
Вие като сте ги изрязали как ги карате колите имате ли наблюдение дали няма някакво разместване или осукване или си карате кротко ?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er