Заключена кола без ток
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Заключена кола без ток
Колеги моля за помощ , колата е заключена ток няма. Тоест слагам акумулатори и нема оправия връзвах е и към зарядно ток не идва . Въпроса ми е има ли механичен начин да се отворят вратите и какъв е той ? Отворена ми е само шофиорската врата в момента

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Re: Заключена кола без ток
snaiperist0 написа:Колеги моля за помощ , колата е заключена ток няма. Тоест слагам акумулатори и нема оправия връзвах е и към зарядно ток не идва . Въпроса ми е има ли механичен начин да се отворят вратите и какъв е той ? Отворена ми е само шофиорската врата в момента![]()
С ключ и с дръжките на вратите отвътре трябва да стане.
- snaiperist0
-
-
bioz написа:snaiperist0 написа:Колеги моля за помощ , колата е заключена ток няма. Тоест слагам акумулатори и нема оправия връзвах е и към зарядно ток не идва . Въпроса ми е има ли механичен начин да се отворят вратите и какъв е той ? Отворена ми е само шофиорската врата в момента![]()
не става , имам 4 ключа нито един не отваря и затваря всички врати ( само шофиорската ) отвътре с дърпане над ръжка също не става. Дори се наврях в багажника , като мислих че има ( кукичка ) за ръчно отваряне като при Е39 , но и това няма глупавото е46...

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
snaiperist0 написа:bioz написа:snaiperist0 написа:Колеги моля за помощ , колата е заключена ток няма. Тоест слагам акумулатори и нема оправия връзвах е и към зарядно ток не идва . Въпроса ми е има ли механичен начин да се отворят вратите и какъв е той ? Отворена ми е само шофиорската врата в момента![]()
не става , имам 4 ключа нито един не отваря и затваря всички врати ( само шофиорската ) отвътре с дърпане над ръжка също не става. Дори се наврях в багажника , като мислих че има ( кукичка ) за ръчно отваряне като при Е39 , но и това няма глупавото е46...
Няма как нито един от ключовете да ти отвори всички врати по простатата причина, че централното не работи при липса на ток. Отключването е механично само на вратата с ключалка. Другите врати трябва да се отключат с вътрешнатите дръжки, друг начин не виждам. По принцип когато вратата е заключена и дръпнеш дръжката тя трябва само да се отключи без да се отвори, после пускаш дръжката и пак дърпаш този път се отваря.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Няма как да се отключи отвътре, ако е активирано двойното заключване. Може да се отвори отвътре само като си заключил отвътре, не и отвън.
Ако нямаш ключалка на багажника опциите са с правилно зарядно (СТЕК) да се върже на клемите отпред и да отключиш, или някой ти подава ток и си отваряш колата.
Ако нямаш ключалка на багажника опциите са с правилно зарядно (СТЕК) да се върже на клемите отпред и да отключиш, или някой ти подава ток и си отваряш колата.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
b00st написа:...Може да се отвори отвътре само като си заключил отвътре, не и отвън...
мдааа, ако заключиш някой в колата, единствения начин да излезе е като счупи прозорец

- snaiperist0
-
-
gentata написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=412410
не е същата ситуация , аз мога да вляза в колата просто и от вътре не се отваря ... Сложих работещ акумулатор ток не дойде и нищо не стана като цяло ще играе флекса

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ти малко не обясняваш като хората..
Сложил си акумулатор, колата си има ток, но вратите пак не се отварят?
Сложил си акумулатор, колата си има ток, но вратите пак не се отварят?

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Да, аз така го разбрах, че слага акумулатор и пак не може да отключи вратите. /ама с четене между редовете го разбрах/
Като гледам в обявите, май колегата я е почнал на части.
- жалко за колата де --> като нищо ще се окаже някой прекъснал кабел, бушон, или нещо подобно.
Като гледам в обявите, май колегата я е почнал на части.
- жалко за колата де --> като нищо ще се окаже някой прекъснал кабел, бушон, или нещо подобно.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Видях я и аз сега... тя май е давена което обяснява нещата.
Ако е удавена няма и да се отворят, сваляш кората на врата (няма да е трудно щом имаш една отворена врата през нея ще извадиш седалките да има място) и трошиш бравата, вътре има две моторчета които трябва да махнеш и след това ще се отвори вратата.
Ако е удавена няма и да се отворят, сваляш кората на врата (няма да е трудно щом имаш една отворена врата през нея ще извадиш седалките да има място) и трошиш бравата, вътре има две моторчета които трябва да махнеш и след това ще се отвори вратата.

- snaiperist0
-
-
Bavarcho написа:Видях я и аз сега... тя май е давена което обяснява нещата.
Едното няма нищо общо с другото като цяло тя колата си беше започната на части , просто не ми дойде нищо на ум и реших да попитам ВАС . Благодаря в крайна сметка се оправихме

- Bavarcho
- Пантерчо
-
То в Германия удавена кола я плащат тотал щета и никой не се мъчи я да прави. Ток нема защото всичко е жабурняк и са изгнили платките де що има електроника.

- dreadx
- младши ентусиаст
-
А ее, така кажи де - че е давена - ясно защо не работи комфорт модулът. (а и не само той)
Не случайно давена кола се брои за тотал - няма да е малко работата по нея и в Германия със сигурност не е икономически оправдана.
/Въпреки, че за мен например ще е по-лесно да възстановя електрониката, отколкото ламарини, кърпене и т.н. (просто не разполагам с гараж, оборудване и канал за тенекеджийска дейност).
Не случайно давена кола се брои за тотал - няма да е малко работата по нея и в Германия със сигурност не е икономически оправдана.
/Въпреки, че за мен например ще е по-лесно да възстановя електрониката, отколкото ламарини, кърпене и т.н. (просто не разполагам с гараж, оборудване и канал за тенекеджийска дейност).
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2