Осветление в краката
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Осветление в краката
някой може ли да сподели от къде мога да взема най близко сигнал, за да си сложа лед осветление в краката ( аз мисля от задните плафони и да опъна кабелите по праговете) при отваряне на вратите да светят заедно с плафоните в купето.
- Val-Kris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 TDS
Re: Осветление в краката
Може да се хване и от предния плафон, по колонката на доло до под жабката и от там през гофрето зад централната конзола до под волана. Аз съм така, но има тема където е описано по-подробно потърси я.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- alexignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87 120D
зад жабката има разпределителни кутии, там търсиш червено/сини кабели наредени на гребен със свободни места от там взимаш + за крушките и - от маса http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=339009
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
А защо не го свържеш към габаритите?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Val-Kris написа:Може да се хване и от предния плафон, по колонката на доло до под жабката и от там през гофрето зад централната конзола до под волана. Аз съм така, но има тема където е описано по-подробно потърси я.
Така се прави най-бързо

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
пуснах осветлението в краката от плафона момчета и стана супер и ви благодаря... сега имам друг проблем и ще го споделя тука за да не правя нови теми само. навсякъде вече съм с лед осветление : краката, плафона,жабката,багажника но когато сложа лед крушки на задните плафони ( тези на задните колони ) и спират да светят плафона и в краката, след като върна старите крушки махна клемата на акумулатора и пак я сложа всичко се оправя, но не искам отпред да ми свети бяло като отключвам колата или отварям вратите а отзад да свети жълто ...
някой може ли да каже как се решава този проблем или с какви крушки се решава 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
m0deren написа:пуснах осветлението в краката от плафона момчета и стана супер и ви благодаря... сега имам друг проблем и ще го споделя тука за да не правя нови теми само. навсякъде вече съм с лед осветление : краката, плафона,жабката,багажника но когато сложа лед крушки на задните плафони ( тези на задните колони ) и спират да светят плафона и в краката, след като върна старите крушки махна клемата на акумулатора и пак я сложа всичко се оправя, но не искам отпред да ми свети бяло като отключвам колата или отварям вратите а отзад да свети жълто ...някой може ли да каже как се решава този проблем или с какви крушки се решава
Според мен е от крушките и пречат на веригата по няккакъв начин.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
ами пробвах два модела крушки, по евтини и уж по скъпи но е едно и също
ако има някакви специални нека някой сподели кои са те

- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Аз зимата минавам на жълти, лятото на бели 
Изпратено от моят SHV-E250K

Изпратено от моят SHV-E250K
- azarovlado
- кандидат ентусиаст
-
Пробвай да сложиш оригиналната жълта крушка в жабката, за да може да се дигне съпротивлението във веригата, а отзад си сложи пак лед крушките. Другият вариант е да смениш леда с canbus лед крушки и няма да имаш проблеми
точно "канбус" слагах още преди да сменя всички други крушки, и пак същата работа... или крушката не е била истински канбус... но сигурно не е от съпротивлението, хем че аз в това се съмнявам, дайте вариант за качествен канбус да пробвам отново 

- azarovlado
- кандидат ентусиаст
-
Точно от съпротивлението ти е, защото и аз имам лед крушки и сега като гасне осветлението става рязко, а не плавно както е с обикновена крушка.Пробвай да оставиш една оригинална крушка в жабката, понеже не се отваря често и виж дали ще има разлика.Иначе повечето лед крушки са китайски и това да ги вземеш от магазин за автоаксесоари няма да гарантира, че ще са добри.
дали не е от това, че кабелите ми за осветлението в краката е вързано за плафоните отзад ? и не мисля че крушката в жабката играе роля в тази верига защото тя свети само когато се отвори, но може и да греша разбира се. другото което е пробвах да махна задните крушки изобщо да не свети и пак всичко гасне 

14 мнения
• Страница 1 от 1