KODAK или SAMSUNG
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
M3CSL написа:п.п vld къде ги сложи тез канони бре човек![]()
Никой не е казал,че са ефтини

Ма аз съм на принцип,че като се копува нещо трябва да е качествено

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
jk написа:Я верно препоръчайте нещо конкретно за около 400 лв?
Ми аз съм препоръчал вече ей това:
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09020482
Точно за тия пари.
Или вариант 2. Ако искаш за тия пари повече качество, купи си малко използван апарат на старо (примерно модел 2005 г.). За 400 лв. ще намериш доста по-яки модели от тия, които в момента се продават за 400 лв. като нови.
It's not who You are, it's who You know...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Дам втора ръка иам много добри оферти,
имаше един Пнасоник FZ-30,за 600 лева и просто за тези пари няма нищо по-добро от него.
Вижте обяви и във фотофорума
Offtopic/
как се надявам догодина да се сдобия с един хубав Fz-50 ма ...
имаше един Пнасоник FZ-30,за 600 лева и просто за тези пари няма нищо по-добро от него.
Вижте обяви и във фотофорума

Offtopic/
как се надявам догодина да се сдобия с един хубав Fz-50 ма ...

Tux0 Ca !

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09020060
От тоя имам преки впечатления.И по мое мнение прави доста добри снимки.
Иначе аз имам Никон Куулпикс 4300 купих си го преди около 3 години
и съм страшно доволен. Прави по-добри снимки от доста нови фотоапарати в същия клас
п.п За канън-а не съм казал ,че са ефтини. Исках да кажа, че не са недосегаеми на върха какти ги подреди
От тоя имам преки впечатления.И по мое мнение прави доста добри снимки.
Иначе аз имам Никон Куулпикс 4300 купих си го преди около 3 години
и съм страшно доволен. Прави по-добри снимки от доста нови фотоапарати в същия клас

п.п За канън-а не съм казал ,че са ефтини. Исках да кажа, че не са недосегаеми на върха какти ги подреди

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз лично съм с Lz2 и апаратчето си е добро,стабилизацията е много добра, 6х зуум, има и шум разбира се,ма не е дразнещ.Лошото е,че е с малко бавен процесор и понякога мисли повечко на снимки и клипчетата са 320х240,но в по новите LZ вече е поправена тази грешка.
А нещото,което най ме дразни е,че почти няма ръчни настройки и е много гадно (поне за мен).Така,че ако някой иска ръчни настройки изобщо да не я гледа LZ серията,тя е повече за жени и за хора,които просто искат да заснемат любимия момент
А нещото,което най ме дразни е,че почти няма ръчни настройки и е много гадно (поне за мен).Така,че ако някой иска ръчни настройки изобщо да не я гледа LZ серията,тя е повече за жени и за хора,които просто искат да заснемат любимия момент

Tux0 Ca !

КАНОН А530
Като човек , който продава КОДАК, бих ти казал в никакъв случай САМСУНГ, но като съфорумец ти казвам , че за цена от 360-400лв. КАНОН А530 е правилния избор.
п.п. И евтините панасоници също са боклуци.
п.п. И евтините панасоници също са боклуци.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Overburner - NX написа:CANON Powershot над а640...
И не гледайте мегапикслелите,а матрицата (над 1/8 трябва да е).
Мнооого трудна работа матрицата да е по-голяма от 1/1,8 в тоя ценови клас. Масовките са 1/2,5. Даже има и 1/2,7. И на тия нюню матрички 6 мегапиксела сложили

Както и да го гледаме, тия апарати са си консюмър електроникс и въобще не стават за нещо повече от любителски снимки с посредствено качество. Всички фирми разчитат предимно на името си, за да продават евтините си модели, които в повечето случаи нямат нищо общо с професионалните. И все пак разлики има.
А за FZ серията на Панасоник не си точете зъбите толкова, щото като им вдигнете ISO-то малко повече и трагедията става от ранга на "Ромео и Жулиета". За снимки на слънце - да, но иначе

It's not who You are, it's who You know...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
GEORGIEV
"GEORGIEV" Бях се скарал с баща ми и работех в Техномаркет и изпробвах сички апарати от 150лв-1500лв. С най-добро впечатление останах от CANON. По цял ден ги сравнявах щото нямаше какво да се прави.. И аз лично се спрях на КАНОН и си взех A630.. Той вади най-доброто макро от любителските и най-малко шум има в снимката, много важно нещо.С 4 батери е което пак е важно пълни ръчни настроики. Погледни 2 снимки едната на макро дугата обикновена снимка..
Един път доиде някакъв рекламен агент на Olimpys да рекламира пак любителски модел аз му извадих A610 HA CANON и той здуха а цената им е една и съща..Не ти препоръчвам, а напрао ти казвам земи си Canon. Даже ако искаш в четвъртак може да дойда на Еко да ти го покажа..
Ето и модела :
http://www.photopavilion.com/?page=cata ... additional
Ако искаш на Еко в четвъртак ше ти го покажа..??

Един път доиде някакъв рекламен агент на Olimpys да рекламира пак любителски модел аз му извадих A610 HA CANON и той здуха а цената им е една и съща..Не ти препоръчвам, а напрао ти казвам земи си Canon. Даже ако искаш в четвъртак може да дойда на Еко да ти го покажа..
Ето и модела :
http://www.photopavilion.com/?page=cata ... additional
Ако искаш на Еко в четвъртак ше ти го покажа..??
Последна промяна ditko1 на 13 Дек 2006, 17:41, променена общо 7 пъти
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
lowdriver написа:|`oTuH написа:bmwdriver написа:аз съм пред подобен избор Samsung L60 или Benq DC X600
приятел за нищо на света на се взимай Бенк!!!
Преки впечатления?!
да
3в1
мп3 фото и камера
само че нито фотото е фото нито камерата камера
само мп3то си е мп3 щото е най-просто
качеството е абсурдно ниско...
4 8 15 16 23 42
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аз скоро си зех това
http://www.kkelectronics.com/product_de ... d=09017385
и да ви кажа съм доволен оптиката му е карл цаис,литиево ионна батерия снимките са със задвоволително качество единствения шит е че мемори картите са им малко по скъпи от по разпространените
http://www.kkelectronics.com/product_de ... d=09017385
и да ви кажа съм доволен оптиката му е карл цаис,литиево ионна батерия снимките са със задвоволително качество единствения шит е че мемори картите са им малко по скъпи от по разпространените
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Канон, Никон и Сони.. това са..
Новите толкова рекламирани Панасоници се убедих, че не си заслужават.
Новите толкова рекламирани Панасоници се убедих, че не си заслужават.
Хаха болна тема на много хора.
Бях почнал да пиша ама излизаме много офтопок. В най-общи думи казано Канон, Никон - това са марките, НО не всеки модел им е споучлив. отиди в dpreview.com и вземи камера която да е highly Recommended дори и да е малко по стара.
Само за пример ф момента съм с фуджи и съм адски доволен. Тя прави по хубави снимки от така прочутатат и хвалена канон искус 800ис
Бях почнал да пиша ама излизаме много офтопок. В най-общи думи казано Канон, Никон - това са марките, НО не всеки модел им е споучлив. отиди в dpreview.com и вземи камера която да е highly Recommended дори и да е малко по стара.
Само за пример ф момента съм с фуджи и съм адски доволен. Тя прави по хубави снимки от така прочутатат и хвалена канон искус 800ис

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
axxa
Защо го сравняваш с Canon IXUS, те са луксозната серия - демек тунки, леки хубави ама снимките им са не чак толкова хубави колкото изглежда апарата. Прави сравнение с А серията любителските..виж снимки снимани с CANON A620 от братовчед ми във Америка..
Имайте предвид, че е снимал на автоматични настроики а има пълни ръчни настроики ако се пипнат щтяха да излиязат по хубави.
Имайте предвид, че е снимал на автоматични настроики а има пълни ръчни настроики ако се пипнат щтяха да излиязат по хубави.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Ква беше темата вие къде отидохте
Май ще скачам на Кодак-а с една карта 1GB че има и в Германос примоцийка на карти

Май ще скачам на Кодак-а с една карта 1GB че има и в Германос примоцийка на карти

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3