Линкове

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Потребител
Аватар
Кара: E39 523i

Линкове

Мнение от MAD_MAX » 13 Дек 2006, 21:49

Здравейте,
Преди месец - два докато се ровех из форума намерих един линк на един много интересен сайт - там имаше всякаква информация за автомобилните гуми - на кой размер джанти какви гуми могат да се сложат, какво означават надписите по гумите - DOT и т.н. Намерих сравнително евтини зимни гуми и се ровя тази вечер из форума, пиша в търсачката "гуми" , и слагам отметката на "всички теми" за да видя дали гуми 195/60/15 ще паснат на оригиналните ми от Е36 джанти които са широки 7J и не мога да го намеря този линк. Та мисълта ми е ели е възможно да се направи нова тема, в която да се дават само полезните линкове към магазини, сервизи, където разбира се и линковете да са разделени в категории: примерно: "Тунинг", "Окачване", "Консумативи" и т.н. или нещо подобно

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 14 Дек 2006, 1:45

Във всеки под форум си има такива теми!!! ... АМА ВАС ВИ МЪРЗИ ДА ГИ ЧЕТЕТЕ!!!

Примерно, ако поровиш в Е39 ще намериш търсения от теб линк! 8)

Ако си мързелив, ето погледни тук: E39 Tips & Tricks

.... второ мнение (т.е. на моя Милост), девети линк! :winky:

ПП. Използването не търсачката, също помага доста...

Потребител
Аватар

отговор

Мнение от MAD_MAX » 15 Дек 2006, 9:41

Не е тоя линка, който търся младежо. Тоя сайт в който съм влизал е на български и е на българска фирма предлагаща автогуми.
И преди да обвиняваш някой в мързел вземи погледни човека колко теми и мнения има във форума. Щото аз почти нямам такива макар че съм регистриран от години и влизам редовно. И нямам пускани теми именно защото си правя труда да търся информацията която ме интересува и не пълня форума с въпроси на които вече има написани отговори. И между другото карам Е36 и не виждам за какво ми е да се ровя из темите ти за Е39

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 15 Дек 2006, 10:24

ето тука има доста по темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6418
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Потребител
Аватар

Мнение от MAD_MAX » 17 Дек 2006, 19:02

Спийдмастер, благодаря много.