Някакви съвестни крадци...?!?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
Някакви съвестни крадци...?!?
Ситуацията е следната: Ставам сутринта и гледам, че едното ми огледало ( само стъклото) не е закачено както трябва. И 2те огледала са разместени и си помислих,че някой се е опитвал да ги свали, но не е успял..минава си деня и сега вечерта като карах колата усетих,че нещо не е наред с тея огледала.. Загледах се малко и видях,че я няма мъртвата точка. => Огледалата са ми сменени с някакви обикновени. Това е станало снощи

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Е все пак е по-добре от колкото да се събудиш без огледала, или както при мен се случи паркирам си колата пред бившето NRJ на попа и след 30-40мин. излизам и ми няма стъкълцето на шоферското огледало

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
определено е по-добре,нооо .... като му трябват огледала да ходи да си купи
напоследък много окрадени бмв-та

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
да не е някой "недобронамерен" съсед? ...
аз лично силно се съмнявам някой крадец да ти сменя огледалата и да губи излишно време...
аз лично силно се съмнявам някой крадец да ти сменя огледалата и да губи излишно време...
4 8 15 16 23 42
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Веднъж така ми бяха взели оригиналната емблема и ми бяха сложили менте......бях като ударен с мокър парцал.... 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Това е някой познат или комшия. Каквото и да си говорим обаче си залсужава да му се строшат ръцете. Ако е някой крадец обаче, наистина ще дойде доста съвестен...

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
абе има ги сякви на един познат му гепиха колата която беше с перфектен кожен салон и куките му званят на следвашия ден да си я земе пред раионното и пича си я гледа с някъв плюшен салон
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
kiko написа:абе има ги сякви на един познат му гепиха колата която беше с перфектен кожен салон и куките му званят на следвашия ден да си я земе пред раионното и пича си я гледа с някъв плюшен салон
Е това го няма никъде...

Ако ще ми крадът колата за да ми сменят салона, по-добре да ми кажат да си им го дам доброволно.

П.П. Освен ако не искат да ми сложат някое кожено рекарце...

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
бате казвам ти пича беше кат гръмнат като си зе колата и кофтито е че от бул инс му казаха да си гледа работата! много кофти и от яд зе че е продаде 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Пред блока на Е30-ската и свалили касетофона и шейната (1997 още бяха модерни, нямаше падащи панели) и после бяха заключили отново колата и по никакъв начин не личеше, че някой е пипал - една драскотина нямаше по таблото или ключалката. А ние с баща ми спорим кой е забутал някъде касетофона и търсим из апартамента, докато не видяхме, че шейната липсва и ни стана ясно
Трябва да ви кажа, че колкото и перверзно да звучие хубаво да те окрадат с финес и внимание към колата. На Дари от форума му бяха счупили задното триъгълно стъкло, за да му вземат CD-Player-а и когато разглабяхме задната врата и се изпорязахме не спря да псува "да ми бяха казали, щях да им го дам, дори ключалката да ми бяха счупили нямаше да се сърдя, ама се направих на прасе заради тоя джам"
Разни крадци, разни идеали.
Те затова мойте коли и на баща ми седяха отключени - да си вземат каквото искат и да не ни занимават с глупости
Ати

Трябва да ви кажа, че колкото и перверзно да звучие хубаво да те окрадат с финес и внимание към колата. На Дари от форума му бяха счупили задното триъгълно стъкло, за да му вземат CD-Player-а и когато разглабяхме задната врата и се изпорязахме не спря да псува "да ми бяха казали, щях да им го дам, дори ключалката да ми бяха счупили нямаше да се сърдя, ама се направих на прасе заради тоя джам"

Разни крадци, разни идеали.
Те затова мойте коли и на баща ми седяха отключени - да си вземат каквото искат и да не ни занимават с глупости

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2