ПРЕДЛОЖЕНИЕ, До Г-н Президента, НС, МС, КАТ, ДАИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 11 Дек 2006, 22:09

logout написа:Просто още я няма тая държава в света, дето всички спазват законите по съвест.

:yes:

Точно така, затова има полиция, КАТ и всякакви други организации, които се грижат за спазването на правилата. При нас шанса да се изпъкнеш безнаказано е голям, поради една или друга причина, затова и правилата се заобикалят поголовно :idea:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Дек 2006, 22:45

Gottlos написа:
vld написа:Аз предлагам да въведът глоба 100лв.за
Всеки един тъпак ,който си позволява да си пуска аварийните светлини за щяло и нещало

Хора, има мигачи за тая работа,адски дразнещо е!!!
Какво ви прчи да ги ползвате когато отбивате от пътя?
Можеби колтурата :roll:
Не съм много съгласен тук.Все пак като видя включени авариини очаквам врата да се отвори,я някой да излезе от колата,маневра някоя странна.Те и затова маи са направили копчето за авариините голяма и на видно място.

Ми не бате селско е!
Когато правиш маневра :
Примерно искаш да паркираш,малко преди мястото пускаш мигач намаляваш и ако този който е зад теб не е ненормален,ще те разбере.

Адски дразнещо е,когато някой реши,че щом ги е пуснал може да прави каквото си поиска.
А копчето е направено за да се сигнализират с тях извънредни ситуации!!!
Тва с аварийките никъде го няма само у нас заби и простотия....
Много ме дразнят.
Ако ме видите да тидиткам на някой който злоупотребява с тях,да знаете,че съм аз :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Дек 2006, 23:15

Ако глобата за минаване на червено е 500 лв - колко от вас ще минат? В Италия неправилното паркиране е 100евро. Ако тук е 100 лв -колко от вас ще паркират неправилно?
Не убиват автомобилите - убиват хората.
Ако в Германишя си изхвърлите пепелника на улицата или боклука през стъклото - колко струва, знаете ли? Ми а направете го там и после говорете за лоши пътища.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 11 Дек 2006, 23:19

BMW_POWER написа:Ако глобата за минаване на червено е 500 лв - колко от вас ще минат? В Италия неправилното паркиране е 100евро. Ако тук е 100 лв -колко от вас ще паркират неправилно?
Ако в Германишя си изхвърлите пепелника на улицата или боклука през стъклото - колко струва, знаете ли? Ми а направете го там и после говорете за лоши пътища.

Аз съм съгласен с това за глобата паркиране, но при условие, че направят достатъчно парко места или паркинги или квото там решат...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 12 Дек 2006, 6:19

Penchev написа:Абе просто контрола е иззет от "ръцете" на полицаите и както казахте всичко се следи през камери :idea:

В Швейцария ми се случи лятото, в Цюрих на едно кръстовище да навляза на зелено,но заради пиковото движение в посока центъра/гарата ,останах в кръстовището и на червено се изнесох ,та после съм треперил докато не напуснах страната и не ми казаха "Мр.Пенчев, длъжен сте да заплатите глоба в размер на 400CHF за нарушение ..." :paranoid:

Да видите само как супер расови спортни машини пълзят ,като плазмодии по гладките и перфектни шосета ;)

От къде на къде санкциите трябва да се налагат на място от Пешо зет му от с.Кривина напр. ?

Георги Пенчев

ние няаме нито гладки шосета, нито "камери".

камери и сега ги има, но филмчета често се губят.

проблема са хората. едно стадо каквото и да го правиш, пак ще си е стадо

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 12 Дек 2006, 6:20

BMW_POWER написа:Ако глобата за минаване на червено е 500 лв - колко от вас ще минат? В Италия неправилното паркиране е 100евро. Ако тук е 100 лв -колко от вас ще паркират неправилно?

всички, защото всеки ще си плати 50 лева бакшиш

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 12 Дек 2006, 10:49

Gottlos написа:
vld написа:Аз предлагам да въведът глоба 100лв.за
Всеки един тъпак ,който си позволява да си пуска аварийните светлини за щяло и нещало

Какво ви прчи да ги полвате когато отбивате от пътя?
Можеби колтурата :roll:
Не съм много съгласен тук.Все пак като видя включени авариини очаквам врата да се отвори,я някой да излезе от колата,маневра някоя странна.Те и затова маи са направили копчето за авариините голяма и на видно място.

Аз обикновено като видя аварийки и значи някой кара срещу мен в насрещното, въпреки че улицата е обозначена като еднопосочна :banghead:
Така че аз съм за тази глоба, а също и за 100лв за всеки джигит позволяващ си да прави ляв или десен завой от средна или друга неправилна лента и не на послено място да изпреварва цялата колона на светофара за да се нареди най-отпред (за тва 200лв)!
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 12 Дек 2006, 11:02

Баце за последното и 500 са малко :idea:
За това нарушение трябва да се онема книжката за 3 месеца минимум.
Ебти лайнарите има защо си мислят,че бързат повече от другите :?:
Ма те сега нахитряват и си копуват Жипки та и през бордюрите да могат да заобикалят :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

pffffffffffffffff

Мнение от Tvrrr » 12 Дек 2006, 22:31

Gottlos написа:
vld написа:
Аз предлагам да въведът глоба 100лв.за

Какво ви прчи да ги полвате когато отбивате от пътя?
Можеби колтурата

Аз обикновено като видя аварийки и значи някой кара срещу мен в насрещното, въпреки че улицата е обозначена като еднопосочна
Така че аз съм за тази глоба, а също и за 100лв за всеки джигит позволяващ си да прави ляв или десен завой от средна или друга неправилна лента и не на послено място да изпреварва цялата колона на светофара за да се нареди най-отпред (за тва 200лв)!

Как мое да сте толкова зле бе!!! Заради такива като вас стават задръствания и тъпи удари!!! Като се пуснат аваийки предопреждаваш за извънредна маневра или спиране другите за да намалят!!! И кво като някои кара в насрещното някуде в някоя пряка която няма никаква нужда да е еднопосочна или кара с 98км/ч на булевард българия а не със 70 или мине на илто на някое кръстовище и по този начин облкчи движението с поне една кола, понеже и без това положението е трагично в "столицата" заради сички селяни които строят и се нанясят в новоте блокчета без подземни гараж4ете!!! писна ми от моралисти, селяндури и тъпаци! Да вземат да изяснят нещата с движението и всичко да е логично и справедливо и тогава да има огромните ви глоби и куките да не взимат подкупи!!! А неее да карам на магистралата с 80км/ч ограничение понеже тряа и скапаните куки да ядат!!!

Ако някой иска яки глоби и неподкупни полицаи първо трябва да оправи пвавилника тала че движението да функционира ако той се паразва!!!

младши ентусиаст
Аватар

пфффффффффф 2

Мнение от Tvrrr » 12 Дек 2006, 22:36

Пиян съм и бесен за тва са сички тия правописни грешки!!! :mhihi:

Моралисти вземете се в ръце и прогледнете :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Дек 2006, 23:55

Проблемът с паркирането го има в цял свят. При регистрирани над 1 000 000 МПС-та в София, никой няма да може да оправи нещата в обозримо бъдеще, ако и изобщо го оправи де. Трафикът се увеличава с всеки изминат ден и вие го виждате.
Аз ако си купя самолет, държавата не е длъжна да ми направи летище и хангар пред блока, нали?

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Re: пфффффффффф 2

Мнение от Pin2 » 13 Дек 2006, 0:00

Tvrrr написа:Моралисти вземете се в ръце и прогледнете :mhihi:

Дам... бехте в друга държава и веднага искате и България да е правим такава. Мноогооо трудно !!!
Тази тема има политически характер и не зависи само от това да се отпуснат пари за нови по-добри пътища, да се вдигнат заплатите на КАТаджиите десеторно и да направят глобите не чувани.
Някой от вас влизал ли е в Парламента ? Аз ще ви кажа какво е вътре. Никой не го бръсне за това което става по пътищата. Само Бат Бойко го взима присърце и именно затова го режат ! Някой питал ли се е защо на Софиянски пуснаха милиони, а на Бойко Борисов нищо ?
Явно не сте. Политика братя, политика. Докато не измрът всички бивши комунисти, държавата ни ще боледува.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Дек 2006, 8:37

Признавям си, че не се бях сетил за комунистите ... :roll:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 13 Дек 2006, 11:34

Tvrrr написа:...

Ти си ги пискай като отбиваш от пътя ,а аз ще ти свира и ще ти викам през джама.... :mhihi:

А по темата предлагам
Да се въведе визов режим за гостите :mhihi:

П.С.Майтапя се да не се засегнете ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

пфффффффф

Мнение от Tvrrr » 13 Дек 2006, 18:43

Да се върне софийското гражданство, да има специални винетки за колите с не-софийски номера ако мислят да минават през софия, както и специални шофьорски курсове всеки 3 месеца за маршруткаджии и бакшиши!!! И по леко с тия клаксони!!! Като му свирнеш кво ше стане, ако си толко отворен не свиркай и не викай, слизай и ако е виновен бой. Кви са тия путкенски номера, свиркаш и газ :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата