Мнение за обява. Помощ при покупка.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Djamal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 м10б18, е34 м20б20
- Мечтае да кара: Е30 м20б25
Re: Мнение за обява. Помощ при покупка.
Здравейте, имам нужда от всекидневно е36, за малко пари.Единственото нещо което ми се видя добро до моя бюджет(то трябва да съм радостен че изобщо се предлагат коли за тези пари), е това http://www.cars.bg/c1764251 .На пръв поглед, виждам един халоген в много лошо състояние, и нищо повече, защото колата на снимките е мокра(може би умишлено), а тогава забележките се прикриват.Но все пак няма как да искам кой зае какво за тези пари...Другото за което се сещам е че колата НЯМА газова уредба, което за мен е плюс, а всички коли които са за малко пари са или газифицирани, или без прехвърляне, абе все нещо им има.Някой може ли да даде едно мнение за колата?
М20 фанатик
mr. Stroke
mr. Stroke
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
дори мокра, лака е заминал - цялата е за боя и е добре надрана също
тва гърненце 2цевка на 318... и надпис в обявата "шпер" и тия надирания ... познай за кво е ползвана
салона сбирщайн - кожа седалки, с подглавници от плат!? ... лоста на скоростите !? надпис РАЦИНГ на предния капак
подмини
дебни нормална, стокова кола, без такъв род намеси ... дори да има неработещи възли или някакви леки проблеми, да НЕ Е правена от някой "маняк", може послед да дадеш някав лев да се оправят тия неща, но да получиш кола която да знаеш, че не е правена с тел, тиксо и какви ли не нелогични решения която да те предаде когато си пожелае
и още нещо, не виждам нищо лошо в тва да има газ, все пак търсиш ежедневна кола, а не ОЕМ 100% оригинал за събори и т.н.
тва гърненце 2цевка на 318... и надпис в обявата "шпер" и тия надирания ... познай за кво е ползвана
салона сбирщайн - кожа седалки, с подглавници от плат!? ... лоста на скоростите !? надпис РАЦИНГ на предния капак
подмини

дебни нормална, стокова кола, без такъв род намеси ... дори да има неработещи възли или някакви леки проблеми, да НЕ Е правена от някой "маняк", може послед да дадеш някав лев да се оправят тия неща, но да получиш кола която да знаеш, че не е правена с тел, тиксо и какви ли не нелогични решения която да те предаде когато си пожелае

и още нещо, не виждам нищо лошо в тва да има газ, все пак търсиш ежедневна кола, а не ОЕМ 100% оригинал за събори и т.н.
- Djamal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 м10б18, е34 м20б20
- Мечтае да кара: Е30 м20б25
Просто не го харесвам това гориво, не че не съм карал на газ но...За парите които ще дам, не мога да си позволя запазена кола, ясно ми е че ще е абсолютен отпадък, но няма как.Колата от обявата по горе я пропускам, неможе да се прехвърли.
Пп- ако някой види нещо горе долу читаво до около 1500 лева нека драсне едно лично.
Пп- ако някой види нещо горе долу читаво до около 1500 лева нека драсне едно лично.
М20 фанатик
mr. Stroke
mr. Stroke
host написа:дори мокра, лака е заминал - цялата е за боя и е добре надрана също
подмини![]()
дебни нормална, стокова кола, без такъв род намеси ... дори да има неработещи възли или някакви леки проблеми, да НЕ Е правена от някой "маняк", може послед да дадеш някав лев да се оправят тия неща, но да получиш кола която да знаеш, че не е правена с тел, тиксо и какви ли не нелогични решения която да те предаде когато си пожелае![]()
...в допълнение - "spukano predno staklo iztekli grajdanska i pregled" - там ще има разходи, "2,713,781 км" - за това нямам логично обяснение и отсрани има наточен компакт, ако виждам правилно. Не вярвам да е случайно паркиран, цялата улица е празна. Отделно не се знае как е прехвърлянето. За тези пари взимаш и се кръстиш. И задължително само градско, не се знае къде ще те остави.
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
За тези пари няма как да имаме големи изисквания . Виж това http://www.cars.bg/c1684105
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
И това ми изглежда горе долу добре http://m.mobile.bg/details/11469958488486251
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Колега ти от кола за под 1000лв го прати на такава за над 2000лв.
Първата бих я взел само и единствено да я изкорубя от вътре, заварявам дифа и да изкара една зима. За друго според мен не става, а и май не е ползвана скоро за друго.
Най-кофти според мен е слаб мотор и да го карат джигити, защото му изваждат душичката
.
Айде някое 2.8 пребивано по бива щото поне има мощност и не са го дънили толкова много да прави пергели
Втората с тоя автомат и газчица може би има доста километри зад гърба си, но най - вероятно спокойнички километри. Също така и регистрацията не е много прясна поне на 3 години е това СА серия СР.
В крайна сметка да заключим, че ако смяташ да го караш това е36 повече от 1-2 месеца преди да духне нещо по сериозно си надуй ПОНЕ двойно буджета

Първата бих я взел само и единствено да я изкорубя от вътре, заварявам дифа и да изкара една зима. За друго според мен не става, а и май не е ползвана скоро за друго.
Най-кофти според мен е слаб мотор и да го карат джигити, защото му изваждат душичката

Айде някое 2.8 пребивано по бива щото поне има мощност и не са го дънили толкова много да прави пергели

Втората с тоя автомат и газчица може би има доста километри зад гърба си, но най - вероятно спокойнички километри. Също така и регистрацията не е много прясна поне на 3 години е това СА серия СР.
В крайна сметка да заключим, че ако смяташ да го караш това е36 повече от 1-2 месеца преди да духне нещо по сериозно си надуй ПОНЕ двойно буджета

- mafiata_
- младши ентусиаст
-
Е то ако става на въпрос това ихтиманското където си го е харесал е 100% на някой манго.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Добавяш някой лев,продавачите и те ще свалят някой лев и може да стане работата горе-доло! Има няколко що-годе добри предложения за 316 според мен: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?ac ... xhwmp&f1=1 .
Хубаво Е36,колкото и да е старо си струва пари,както всяко хубаво БМВ ! Факт!
Хубаво Е36,колкото и да е старо си струва пари,както всяко хубаво БМВ ! Факт!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Alpina_Johnnie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по Аутобан А14 и А9
- Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Alpina_Johnnie написа:http://www.mobile.bg/11470263230031946
Това някой да го е гледал иил да го знае?
това по спомени се продаваше във форума преди няколко месеца за 3100 лв.. Докато звънна вече го бяха взели. Просто много помня цифри и като видях номера на колата се сетих. Защо го препродават и то на доста по-висока цена нямам идея..
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
А това http://m.cars.bg/c1782350 изглежда добро въпреки че незнайно защо е с маска от преди фейса, а 328, другото което забелязах е че по вин излиза 12.95г.
Последна промяна mafiata_ на 17 Авг 2016, 14:09, променена общо 1 път
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
mafiata_ написа:А това http://mobile.bg/details/11470677355675432 изглежда добро въпреки че незнайно защо е с маска от преди фейса, а 328, другото което забелязах е че по вин излиза 12.95г.
Защото колата не е фейслифт. Мигачите също са от старите. Много хора пишат години ралични от талона за да привлекат внимание. Иначе първата регистрация на колата може да е 98ма макар че малко се съмнявам. Иначе на снимки изглежда доста добре какво като не е фейс

- mafiata_
- младши ентусиаст
-
Мисълта ми беше, че м44 и м52 навлизат заедно с фейса но явно не е така 

Здравейте,
Попаднах да една видимо доста запазена бройка 320i E36 от софийска автокъща (няма да цитирам име, за да не правя реклама). Има леко потракване от двигателя (четох из нета, че е възможно да е повдигачи/клапани, но не разбирам достатъчно, за да правя заключения). Препоръчайте ми сервиз/майстор в София (по възможност западни/южни райони) за обстоен преглед+диагностика на автомобила. Искам най-вече да съм сигурен, че е читав двигателя и няма маскирани щети.
Благодаря предварително!
Попаднах да една видимо доста запазена бройка 320i E36 от софийска автокъща (няма да цитирам име, за да не правя реклама). Има леко потракване от двигателя (четох из нета, че е възможно да е повдигачи/клапани, но не разбирам достатъчно, за да правя заключения). Препоръчайте ми сервиз/майстор в София (по възможност западни/южни райони) за обстоен преглед+диагностика на автомобила. Искам най-вече да съм сигурен, че е читав двигателя и няма маскирани щети.
Благодаря предварително!