Издран борд на джанта (удрян) - ремонт ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Издран борд на джанта (удрян) - ремонт ?
Летите ми джанти са с борд, които е надран и тук-таме от напъни на смотани гумаджиия, като ударен седи. Стои доста грозно и питането ми е има ли някаква процедура с "народни" деиствия да позамажа/пооправя нещата. Не ми се ходи при професионалист,за боя и т.н. Джантите са реплика и не виждам смисъл. Мерси предварително за предложенията, колеги!
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Издран борд на джанта (удрян) - ремонт ?
Замазваш с кит, шлайфаш с шкурка, боядисваш със спрей.
И трябва да имаш някакви умения в тази област. 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
И като отиде да смени гумите и кита пада на момента... 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е народни действия какви? Всичко е свързано с боя, ако просто са надрани и няма много дълбоки деруги,
вдигаш на крик колата пускаш джантата да се върти на 1'ва скорост и с шкурката я минаваш и после боя/спрей.
За кит колегата горе вече каза.
Иначе по добрия вариант е да смениш гумаджиите като за начало и после да продадеш тия джанти и да си вземеш някой на BMW най малкото защото като здравина са х4 сигурно.
вдигаш на крик колата пускаш джантата да се върти на 1'ва скорост и с шкурката я минаваш и после боя/спрей.
За кит колегата горе вече каза.
Иначе по добрия вариант е да смениш гумаджиите като за начало и после да продадеш тия джанти и да си вземеш някой на BMW най малкото защото като здравина са х4 сигурно.
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
С народни действия нищо не става! Ма нищо, та нищо! Те народните действия за обикновени места по автомобилите не стават и не държат изобщо във времето, какво остава за екстремните условия на които са подложени джантите... Виждал съм дори много "професионално" боядисани джанти, заприличват на подарени още след първата зима. За вдлъбнатините пък, нещата според мен са още по-трудни. Кита както писаха по-горе изобщо не е решение, щото не държи изобщо механично. Да се пълни със заварки също не е вариант, аз поне колкото джанти съм грял през живота си, непременно после са станали кашкавалени. Абонираш си се за гумаджийниците и изправяш джанти по-често, отколкото сменяш масло и филтри.
Тук до нас има доста корабни работилници и съм чувал от работещи в тях, че използват някакъв корабен кит, който имал някаква изключителна якост. Колко е вярно не знам, но смятам да го пробвам. Аз самия съм с какви ли не деруги по джантите и все се каня да ги нося да ми ги правят. Отскоро си давам сметка, че скъпото боядисване на джанти по принцип си има своето обяснение.
Тук до нас има доста корабни работилници и съм чувал от работещи в тях, че използват някакъв корабен кит, който имал някаква изключителна якост. Колко е вярно не знам, но смятам да го пробвам. Аз самия съм с какви ли не деруги по джантите и все се каня да ги нося да ми ги правят. Отскоро си давам сметка, че скъпото боядисване на джанти по принцип си има своето обяснение.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
6 мнения
• Страница 1 от 1