Аларма
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- janco76
- Потребител
-
- Кара: E46 316 i
- Мечтае да кара: M6
Re: Аларма
Много добре си потдържаш двигателя. Мойте поздравления, благода за помоща, но за съжеление при мен не се получи. Алармата все така не се включва. А преди си работеше така добре.
.

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Колега да подържам си чист двигателя иначе тази снимка я взех от нета
Относно този бутон. При мен проблема беше ,че аларама се активираше без прична,не че не се е включвала. Явно при теб проблема е другаде.

Относно този бутон. При мен проблема беше ,че аларама се активираше без прична,не че не се е включвала. Явно при теб проблема е другаде.
- janco76
- Потребител
-
- Кара: E46 316 i
- Мечтае да кара: M6
Драгослав написа:Колега да подържам си чист двигателя иначе тази снимка я взех от нета![]()
Колеги мисля че си открих проблема, сега е ваш ред да докаже че си заслужава да се влиза във BMW форума. Така конкретно към проблема с алармата: отваряйки шофьорската врата на тъблото пред шофьора следва да се появи индикация за това че въпросната врата е отворена, да ама не. Явно въпросния датчик не сработва. Като допълнителна информация бих подал: сработва индикаця за отворени двете задни врати и багажник, не сработва индикация за отворени две предни врати и преден капак. Логично не сработва и звуковият сигнал за включени фарове при изгасен двигател и отворена шофьорска врата. Вече веднъж се наложи да ми подават ток да запаля заради забравени фарове. Колата е Е 46 производство 2000 година, бензин.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2