Проблем с автопилота E39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с автопилота E39
Здравейте! Колеги имам проблем с стартирането на автопилота,купих си всичко необходимо и съм свързал всичко по схема. Но като натисна копчето ми светва на таблото и след около 10 секунди изгасва. Благодаря предварително за всяка помощ.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с автопилота E39
wichestar написа:Здравейте! Колеги имам проблем с стартирането на автопилота,купих си всичко необходимо и съм свързал всичко по схема. Но като натисна копчето ми светва на таблото и след около 10 секунди изгасва. Благодаря предварително за всяка помощ.
Като за начало с помощта ти почни.
Напиши каква е колата - година и мотор, автомат или ръчка.
Правя ретрофит, автопилота го взех от работещо 523 (мисля М52б25) е39 автоматик преди фейса и го слагам на M52b20 е39 с ръчни скорости пак преди фейса.
Захранването съм го взел някъде от под волана, но пробвах и с директен плюс и пак светва лампата само за 10 сек. и угасва...
Прегледах схемата и всичко трябва да е точно(поне се надявам), но не съм закачил кабела за диагностика и не мога да направя такава
Захранването съм го взел някъде от под волана, но пробвах и с директен плюс и пак светва лампата само за 10 сек. и угасва...
Прегледах схемата и всичко трябва да е точно(поне се надявам), но не съм закачил кабела за диагностика и не мога да направя такава

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Прекъсвач на съединителя сложи ли ?
- hishnika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 96' e39 520
- Детайли за колата: m52b20
Не сме сложили, била е от автоматик, само на спирачката е имала прекъсвач 

6 мнения
• Страница 1 от 1