ДСЦ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

ДСЦ

Мнение от Mapuoo » 24 Юни 2016, 22:17

Здравейте колеги!!! Отскоро съм собственик на едно Е46 търсих тема по моя проблем но не можах да намеря. Извинявам се ако повтарям нечия тема.
И така да дойда на въпроса когато натисна ДСЦ бутона не ми излиза никакъв индикатор на таблото, че е включен/изключен нищо, помислих си, че може да е някой бушон но всичко си е ок там, някой имал ли е такъв проблем или някой знае ли от какво може да е. Благодаря предварително!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: ДСЦ

Мнение от oci » 25 Юни 2016, 9:05

Mapuoo написа:Здравейте колеги!!! Отскоро съм собственик на едно Е46 търсих тема по моя проблем но не можах да намеря. Извинявам се ако повтарям нечия тема.
И така да дойда на въпроса когато натисна ДСЦ бутона не ми излиза никакъв индикатор на таблото, че е включен/изключен нищо, помислих си, че може да е някой бушон но всичко си е ок там, някой имал ли е такъв проблем или някой знае ли от какво може да е. Благодаря предварително!!

Или е махнат диода на таблото или е маскиран по друг начин.
Най-вероятно има проблем и са го прикрити. Пусни тест на таблото от скритото меню и разбереш дали съм прав

Потребител
Аватар

Мнение от Mapuoo » 25 Юни 2016, 17:43

Опивах обаче не мога да изкарам скритото меню, какво ли не опитвах най вероятно и копчето на километража е заминало, няма ли някакъв вариант да накарам лампичката да светне...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bgpavlp » 27 Юни 2016, 8:26

С диагностика.
Изображение

Ако нема у глава, има у Google.

Назад към E46