Нови гуми Дънлоп спорт макс 2
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Нови гуми Дънлоп спорт макс 2
dextuar написа:Моите са индекс W, специално гледах да не са Y, защото знаех, че няма загряване. Старите Кингстар също бяха W. Треад-а и аз официално не го намерих никъде, но четох едно доста изчерпателно мнение в един английски форум и там бяха го обсъждали, че е толкова точно за да не се изтърква толкова бързо като предходния модел.
Е виж си на гумата бе

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
dextuar написа:И аз купих чисто нови 4бр. DUNLOP SP MAXX RT 2* 225/45 R17 94W XL и да си кажа очаквах доста повече от тези гуми...
Е това вече съм го написал в темата

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Значи аз до тука стигнах до извода,че всеки очаква повече от гумите които си е взел.
Гумите ни не са еднакви следователно вината явно не е в тях
Гумите ни не са еднакви следователно вината явно не е в тях

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
dextuar написа:Кои гуми разбирате под висок клас стрийт? Защото аз си мисля, че точно този Дънлоп го водят такъв, а пък резултатите с него не са цветущи поне при мен
dextuar написа:Така поради тази тема днес си направих следния експеримент: Младост 4 - Джъмбото на ботевградско и след това газ по южната тангента ( нов асфалт). Гумите загрети. Карам на ДТЦ, за да не отнема от газта. На отбивката за София без да има който и да е било зад мен направих 100-0 преди завоя и на него пробвах да я хлъзна - почти не трепна. И тук идва разликата със стария асфалт. На светофара при моста "Чавдар" посока Хаджи Димитър тръгвам, завивам на ляво да се кача по моста и задницата веднага почна да шава и системата да бие спирачки. Така че явно до голяма степен зависи много от самия асфалт.
320д 190 к 390 НМ
E как да са цветущи резултатите? Ти сам си стигнал до извода къде е проблема.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
In_Memoriam написа:dextuar написа:Кои гуми разбирате под висок клас стрийт? Защото аз си мисля, че точно този Дънлоп го водят такъв, а пък резултатите с него не са цветущи поне при менdextuar написа:Така поради тази тема днес си направих следния експеримент: Младост 4 - Джъмбото на ботевградско и след това газ по южната тангента ( нов асфалт). Гумите загрети. Карам на ДТЦ, за да не отнема от газта. На отбивката за София без да има който и да е било зад мен направих 100-0 преди завоя и на него пробвах да я хлъзна - почти не трепна. И тук идва разликата със стария асфалт. На светофара при моста "Чавдар" посока Хаджи Димитър тръгвам, завивам на ляво да се кача по моста и задницата веднага почна да шава и системата да бие спирачки. Така че явно до голяма степен зависи много от самия асфалт.
320д 190 к 390 НМ
E как да са цветущи резултатите? Ти сам си стигнал до извода къде е проблема.
Така е колега, просто със старите гуми китайчета при подобна маневра не ми се е случвало такова нещо. Затова и също написах, че сигурно е и от асфалт-а, но не и само от него. Другите гуми съм ги карал преди 2 месеца на същото място при много подобни условия, колко пък за 2 месеца да си промени качествата, а и едно е да искаш да я хлъзнеш, друго е да се престрояваш и да се хлъзне някак изведнъж...
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4