Проверка на историята на колата?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Проверка на историята на колата?
Здравейте.
Интересно ми е дали може да се провери сервизната история на колата ми?Какво е правено по нея,с какво е обслужвана и т.н.
Имам си я папката със всички книжки в нея и има сервизна история в Richoz & Fils SA.Пише на колко километра е влизала за сервиз,но не пише какво масло е сипвано и какви ремонти са и правени
Ако някой може да съдейства ще съм му много благодарен
ВИН:PB60097
Интересно ми е дали може да се провери сервизната история на колата ми?Какво е правено по нея,с какво е обслужвана и т.н.
Имам си я папката със всички книжки в нея и има сервизна история в Richoz & Fils SA.Пише на колко километра е влизала за сервиз,но не пише какво масло е сипвано и какви ремонти са и правени

Ако някой може да съдейства ще съм му много благодарен

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Проверка на историята на колата?
(bubsa) написа:Здравейте.
Имам си я папката със всички книжки в нея и има сервизна история в Richoz & Fils SA.Пише на колко километра е влизала за сервиз,но не пише какво масло е сипвано и какви ремонти са и правени![]()
Ако някой може да съдейства ще съм му много благодарен![]()
Защо не им пратиш запитване по мейл?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Gqbriel написа:(bubsa) написа:Здравейте.
Имам си я папката със всички книжки в нея и има сервизна история в Richoz & Fils SA.Пише на колко километра е влизала за сервиз,но не пише какво масло е сипвано и какви ремонти са и правени![]()
Не знам френски

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
(bubsa) написа:Gqbriel написа:(bubsa) написа:Здравейте.
Не знам френски
Пробвай Английски - може да имаш положителен отговор.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Зимата гледахме едно е61 в една авто къща на Горубляне. Изглеждаше доста добре и продавача се кълнеше, че е на реални 157 000км с сервизна книжка от Швейцария.
След изпратен ВИН по вайбър са оказа, че колата е влизала последно в оторизиран сервиз в Швейцария през 2012г. на 210 000км за проблем по ключалка, следващите 4 години, какво се е случвало
Проверката я направи човек работещ в официално представителство в почивен ден.
Мисля, че Дару и Камор предлагат такава услуга срещу 40лв (по спомен), но не съм сигурен, че ще го искаш.
След изпратен ВИН по вайбър са оказа, че колата е влизала последно в оторизиран сервиз в Швейцария през 2012г. на 210 000км за проблем по ключалка, следващите 4 години, какво се е случвало

Проверката я направи човек работещ в официално представителство в почивен ден.
Мисля, че Дару и Камор предлагат такава услуга срещу 40лв (по спомен), но не съм сигурен, че ще го искаш.
Lenco написа:Мисля, че Дару и Камор предлагат такава услуга срещу 40лв (по спомен), но не съм сигурен, че ще го искаш.
Ако иска само устна информация е безплатно ! Но трябва да представи документи или ключ на автомобила

- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
meha написа:Lenco написа:Мисля, че Дару и Камор предлагат такава услуга срещу 40лв (по спомен), но не съм сигурен, че ще го искаш.
Ако иска само устна информация е безплатно ! Но трябва да представи документи или ключ на автомобила
Тоест, ставам, отивам в Ауто Бавария до нас с ключ и документи и най-учтиво ги моля да ми КАЖАТ историята на автомобила?
sincheto написа:Тоест, ставам, отивам в Ауто Бавария до нас с ключ и документи и най-учтиво ги моля да ми КАЖАТ историята на автомобила?
Точно така

- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
meha написа:sincheto написа:Тоест, ставам, отивам в Ауто Бавария до нас с ключ и документи и най-учтиво ги моля да ми КАЖАТ историята на автомобила?
Точно такаНосиш едно от двете -или ключа на колата (ако е след 99 год) или талона!
Мерси колега.
9 мнения
• Страница 1 от 1