BMW Group is coming to Bulgaria
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ах, това е страхотна новина - наистина жалко, че съм първи семестър в УНСС, де да завършвах сега! Евентуална работа за BMW group би била изживяна мечта за мен
ЗДраве да е, успех им пожелавам на хората, като порасна голям се надявам да имам нещо общо с тях - ако н етехен служител или шеф, поне да съм им най-редовния клиент (всяка година нов модел да им поръчвам) 

BMW only!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
@amd споко бе батко те няма да фалират за 4 години. Нито пък ще спрат да търсят работна рака.
@amd споко бе батко те няма да фалират за 4 години. Нито пък ще спрат да търсят работна рака.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- RP///M.cenitel.org
- Потребител
-
Аз прогледнах ,проглени и ти:
В БЪЛГАРИЯ ПЪРВО СЕ БРАВИ БИЗНЕС С БМВ-ТА,ПОСЛЕ СЕ ПРАВЯТ БМВ-ТА,А НЕ ОБРАТНОТО!
А сега и втория закон на ///Маниака:
КОЛКОТО ПО ПРИСТРАСТЕН СИ КЪМ МАРКАТА,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НЕ СИ И НЕОБХОДИМ!
За пример виж как постъпват МАНИАЦИТЕ със един от създателите на клуба.Или как след твойте препоръки,молбите за работа от мен към самия мистър ЖелеФ,даже духачката му не врътна една шайба да каже ,че раотата не стаа,важното е че може да върти бибитки!
Всъщност това ,че се подбират кадри от бензиностанций,кенефи и по кръвна линия с извесни личности не ме дразни толкова,колкото това ,че за почти 90% личния състав Е30 е кодово название на затвор в щата Аризона.Мамините синчета и НЕКАДЪРНО-БЕЗДАРНИТЕ копелета се уреждат навсякъде в Nice,Nicy,M Car,Камор и в на баба им футболните гащи.
И още един извод КОЛКОТО ПО МАЛКО СА ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА НА ДАДЕН ИНДИВИД,ТОЛКОВА ПО ХЛЪЗГАВ И МАЗЕН Е ТОЙ ПРИ АНОНСИРАНЕТО СИ.Всичко е адски корумпирано и кинтифицирано за да е беемвейско!
Наши хора пълнят яко гушата,затова и надеждата да поведеш продажбите в Южна България според мен бяха меко казано УТОПИЧНИ ,независимо КОЛКО МНОГО ОБИЧАШ И ЗНАЕШ ЗА МАРКАТА!
Обаче и аз не падам по долу,вече две години му отмъщам.Зверски донути и въглени от гуми се намират винаги на плаца пред сервиза,а също и почти през ден провеждам драг тестове на отсечката и тряя да ти кажа ,вече му се клати психиката,щото редовно идваше да ме топи копелето,че някой път и верното му куче Стойменов!
За мамините които са горди собственици на е36 и е46 закупени с пари от родата и силно мечтаят да бачкат в Камор ще кажа ,че в автомобил е36 освен масло АТФ ,чат пат се слага и едно малко по зелено - ЦХФ 7.1.Ма то се означава на самия буркан на хидравликата КАТО ЗА МАЛОУМНИ МАМИНИ СИНЧЕТА,ДЕТО НОУ ГИ ЧАТКАТ ХИДРАВЛИКИТЕ ,МА НЕ РАЗЛИЧАВАТ СЕМЕРИНГ ОТ КА-МАНШЕТА ИЛИ ДИХТУНГ

В БЪЛГАРИЯ ПЪРВО СЕ БРАВИ БИЗНЕС С БМВ-ТА,ПОСЛЕ СЕ ПРАВЯТ БМВ-ТА,А НЕ ОБРАТНОТО!
А сега и втория закон на ///Маниака:
КОЛКОТО ПО ПРИСТРАСТЕН СИ КЪМ МАРКАТА,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НЕ СИ И НЕОБХОДИМ!
За пример виж как постъпват МАНИАЦИТЕ със един от създателите на клуба.Или как след твойте препоръки,молбите за работа от мен към самия мистър ЖелеФ,даже духачката му не врътна една шайба да каже ,че раотата не стаа,важното е че може да върти бибитки!
Всъщност това ,че се подбират кадри от бензиностанций,кенефи и по кръвна линия с извесни личности не ме дразни толкова,колкото това ,че за почти 90% личния състав Е30 е кодово название на затвор в щата Аризона.Мамините синчета и НЕКАДЪРНО-БЕЗДАРНИТЕ копелета се уреждат навсякъде в Nice,Nicy,M Car,Камор и в на баба им футболните гащи.
И още един извод КОЛКОТО ПО МАЛКО СА ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА НА ДАДЕН ИНДИВИД,ТОЛКОВА ПО ХЛЪЗГАВ И МАЗЕН Е ТОЙ ПРИ АНОНСИРАНЕТО СИ.Всичко е адски корумпирано и кинтифицирано за да е беемвейско!
Наши хора пълнят яко гушата,затова и надеждата да поведеш продажбите в Южна България според мен бяха меко казано УТОПИЧНИ ,независимо КОЛКО МНОГО ОБИЧАШ И ЗНАЕШ ЗА МАРКАТА!
Обаче и аз не падам по долу,вече две години му отмъщам.Зверски донути и въглени от гуми се намират винаги на плаца пред сервиза,а също и почти през ден провеждам драг тестове на отсечката и тряя да ти кажа ,вече му се клати психиката,щото редовно идваше да ме топи копелето,че някой път и верното му куче Стойменов!
За мамините които са горди собственици на е36 и е46 закупени с пари от родата и силно мечтаят да бачкат в Камор ще кажа ,че в автомобил е36 освен масло АТФ ,чат пат се слага и едно малко по зелено - ЦХФ 7.1.Ма то се означава на самия буркан на хидравликата КАТО ЗА МАЛОУМНИ МАМИНИ СИНЧЕТА,ДЕТО НОУ ГИ ЧАТКАТ ХИДРАВЛИКИТЕ ,МА НЕ РАЗЛИЧАВАТ СЕМЕРИНГ ОТ КА-МАНШЕТА ИЛИ ДИХТУНГ

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Турторело, знаеш ли кой е човека, писал над твоя пост?
Просто информативно питам.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- RP///M.cenitel.org
- Потребител
-
Има Владо и той Светльо много добре го знае.Бил е при всичките още преди мен и теб.Обаче явно не доумява ,че и едните и другите са маскари.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Човек винаги си намира оправдания за това че не е одобрен за нещо и те никога не са свързани с него самия. Много по-щадящо егото е да си обясниш факта че някой друг е предпочетен пред теб с връзки , мама , тати и т.н. Не казвам че това е случая тук -не съм запознат но пиша тоя пост защото масово точно така се реагира а на мен това не ми харесва. Познавам толкова много хора които не са човек на никого и са успели да си намерят мястото само със собствени сили и затова не мисля че ще останеш неоценен ако имаш качества. Трябва да има позитивност защото с такава нагласа никъде няма да ти се зарадват, убеден съм.
Babuna написа:Турторело, знаеш ли кой е човека, писал над твоя пост?
ти защо реши, че него упреквам?

Според мен колкото е прав толкова не е ..
Че са маскари - маскари са голяма част от хората, които работят по такива места. Че има ЯКО шуробаджанавщина - има! Че хал хабер си нямата с това, с което се занимават и ги болят тръбите по въпроса - абсолютно е така! Това обаче е абсолютно навсякъде не само в BMW в България! Аз също смятам, че човек трябва да е 100% професионалист в това, с което се занимава! Ако продаваш краставици - трябва да си най-добрия краставичар!
Монетата обаче има и друга страна, понеже българите сме зависливо и мазно племе, като някой тръгне да върви нагоре, все се намира някой, който да му завиди и да гледа да го дръпне за крака да се върне в калта. Като отидох да бачкам в Камор преди години, бях ултра надъхан, наджипкан с информация малоумник, който на всички обясняваше на всеослушание, че хал хабер си нямат от това, с което се занимават, че лъжат хората за разни детайли .. в сервиза с научна цел отваряха коли, които са дошли за смяна на дребни детайли .. и аз естествено излязъх неамбициозния, мързелив тип, който нямаше място там .. и ме уволниха .. ъъ съжалявам "напуснах". Какво стана обаче, понеже съм неамбициозен ме бяха поканили вече в BMW Group и сега съм инструктор. За разлика от България, навън е малко по-различно. Хората оценяват качествата и желанието на един човек. Това, обаче не е обяснение как от ентусиаст станах професионалист и работя това, което мечтая, а факт, че човек като има много голямо желание - успява да постигне мечтите си .. дори и сред тези същите мазници и завистници! Има начин ..
Относно изброените личности, имам само добри впечатления от тях, но в крайна сметка сме работили от една и съща страна. В крайна сметка автомобилите са бизнес! Правене на пари! Всеки сам избира как да прави пари! Дали ще използва едни или други хора. Това, че този бизнес е развит много повече от друг като него .. примерно правенето на кисело мляко е съвсем различна тема! Да, няма фен клуб на кисело мляко Данон, има на BMW! Ако си собственик на много милионна инвестиция обикновено те боли фара дали някой сънува синьо-бели емблеми или не. Интересува те как да платиш на хората си заплати, как да изкараш повече пари, за да си избиеш налетите и как да продаваш повече коли, което пак ни връща до парите! И това, колкото и странно да звучи, е начина да оцелееш! Другите, които ти дават въпросните коли, BMW Group, пак ги интересува колко коли продаваш, колко оборот правиш, защото иначе ти свиват перките и променят условията, в които работиш.
Винаги съм казвал, че човек открие ли призванието си трябва да намери начин да го прилага. Може всички да сме невероятни цигулари, но като не хванем никога цигулка .. таланта ни е похабен! В този дух, мисля, че нищо няма да постигнеш като правиш донъти или отсечки .. освен да си навлечеш повече нерви на главата. Пробвай на друго място, по друг начин, при други хора .. докато успееш! Пак ще дам пример със себе си, но просто успях да направя нещо, което самия аз никога не съм вярвал, че ще постигна. Ако не бях си вдигнал задника от готината къщичка, в любимия ми град и не бях зарязал разхождането на девойки и висенето по кафета и не отидох в София на квартира, сам като идиот, да ходя да бачкам по 12 часа на ден и да се занимавам с малоумници .. нямаше да стане! Не съм го направил за пари, защото (да чукна на дърво) не съм се оплаквал никога от липсата им .. направих го, защото исках да съм пълноценен и да правя това, което искам. За една година в Камор Ауто не само, че не спечелих нещо ами загубих около 15 000лв., но го исках и го направих! Ако бях стоял тук и да плюя по форумите нищо нямаше да се промени. Сам съм си го извоювал! На никого не го дължа! Така, че разчитай на себе си .. и смени тактиката .. иначе разчиташ да останеш оня откачения, където ни дразни .. ама те си вземат заплата от BMW .. ти не ..

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Влади, за пореден път се убеждавам, че сме от една рядка порода "малоумници"
(ти отдавна си го осъзнал, а аз още се противя
), но за разлика от теб, още НЕ съм видял другата част (BMW Group) от системата
А CI на карето си е свободно съчинение

А CI на карето си е свободно съчинение

Последна промяна THUNDER на 14 Дек 2006, 19:28, променена общо 1 път
- vitamincpp
- ентусиаст