Bmw e46 318 118k.c - Гори лампи - ПОМОЩ!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Bmw e46 318 118k.c - Гори лампи - ПОМОЩ!!
От една седмица я имам колата но имам един странен проблем, през ден ми изгоря 4 лампи, първо едниния инвертор на ангелското око, второ едната къса светлина, трето светлината за задното а вчева и другата къса светлина? От какво може да е това колеги? Може ли да е просто съвпадение? или някъв електрически проблем. А мислите ли също да е бил от свещите ако са остаряли и да хвърлят тока в друг кабел?
защото имах и оплаквания от тях утре ще ги сменям.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Bmw e46 318 118k.c - Гори лампи - ПОМОЩ!!
А провери ли колко волта бълва тоз алтернатор ?!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Не не съм, може ли да е от това викаш.. Колко волта, 12V трябва да дава най много нали?
- alexignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87 120D
Не! При нормално зареждане трябва да е 14,4 при под 14 пък е слабо зареждане
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Колегите имат предвид да не ти вади 16 волта. Същото може да се получи от лош контакт между алтернатора и акумулатора - например в буксите на акумулатора, в разни кабели - масата към шасито на акумулатора и др.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
Проверен е напрежението всичко е ок! Поставихме я също на диагностика майстора каза всичко е ок. Смених късите светлини от 3 дена карам за сега не изгоряха
но вчера проверих лампите за задната скорост добре са но не светят кат дам на заден!? А това от какво може да е колеги?

6 мнения
• Страница 1 от 1