проблем с паленето на е46 320d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: проблем с паленето на е46 320d
Здравейте колеги!
Имам същият проблем с паленето на колата, включва на контакт светват всички лампи, но като завърта ключа и нищо. С бутане колата пали. В началото си мислех,че е стартера,но като го прегледахме не намерихме проблем. Водих я на електричар той ми каза,че най вероятно проблема е от ключа. направих нов ключ, но проблема не се решава. Някой може ли да ми даде съвет от кое може да е...
Имам същият проблем с паленето на колата, включва на контакт светват всички лампи, но като завърта ключа и нищо. С бутане колата пали. В началото си мислех,че е стартера,но като го прегледахме не намерихме проблем. Водих я на електричар той ми каза,че най вероятно проблема е от ключа. направих нов ключ, но проблема не се решава. Някой може ли да ми даде съвет от кое може да е...
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Bobо*е46 написа:Здравейте колеги!
Около стартера ти е проблема или самия стартер.
Ако беше от ключа нямаше да пали и на бутане.
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- pitbull_power
- Потребител
-
Само да вметна, клемореда нагаря си .... с годините, дано съм бил полезен .... черпенето друг път ... минах през това. Опс ... дублирахме си мненията радвам се че ... си се опраил и пътя беше верния
не искат много пущините ама иска мислене ... безаварийни на всички ...

Колеги, тази сутрин и аз имах същия проблем, трябваше спешно да ида до едно място, паля и тишина.... Нито стартера върти нито нищо, ток имаше защото всички лампи преди да запали светят,какъв е този клеморед ?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Bobi312 написа:Колеги, тази сутрин и аз имах същия проблем, трябваше спешно да ида до едно място, паля и тишина.... Нито стартера върти нито нищо, ток имаше защото всички лампи преди да запали светят,какъв е този клеморед ?
Ако е клемореда обикновенно не сватват и лампите на таблото за акумулатора и маслото.
Вместо да хвърляте боб си направете една диагностика като хората и така ще стане ясно евс, ключ, стартер или на друго място е проблема.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2