Автоматично вдигане на стъклата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Автоматично вдигане на стъклата
Колега оказа се , че и аз имам същия проблем.
Ромбоидния ключ 320и 2003г. Тъпо рових къде ли не ,явно проблема е в колата или ключа .
При мен най-вероятно е въпросната батерия на ключа ,това което ме кара да мисля така е , че ключа няма много голям обхват ,трябва да съм едва ли не до колата , че да отваря , затваря а това със стъклата грам не функционира.
Ромбоидния ключ 320и 2003г. Тъпо рових къде ли не ,явно проблема е в колата или ключа .
При мен най-вероятно е въпросната батерия на ключа ,това което ме кара да мисля така е , че ключа няма много голям обхват ,трябва да съм едва ли не до колата , че да отваря , затваря а това със стъклата грам не функционира.
Значи постата за функциите на За ромбоидния ключ Е46 2003, стои по следния начин>
Задържане на бутона за заключване(бутон емблема на БМВ) = Заключване на автомобила и вдигане на стъклата докато бутона е натиснат(пуснете ли бутона вдигането спира,нормално при мен отнема около 3/4 сек. от първоначалното натискане, до започването на вдигането на стъклата и се вдигат докато държа).
Задържане на бутона за отключване(от страната на фактическия ключ) = отключва колата и сваля всички стъкла докато държите ключа натиснат(историята се повтаря , като при заключването)
Задържане на бутона за заключване(бутон емблема на БМВ) = Заключване на автомобила и вдигане на стъклата докато бутона е натиснат(пуснете ли бутона вдигането спира,нормално при мен отнема около 3/4 сек. от първоначалното натискане, до започването на вдигането на стъклата и се вдигат докато държа).
Задържане на бутона за отключване(от страната на фактическия ключ) = отключва колата и сваля всички стъкла докато държите ключа натиснат(историята се повтаря , като при заключването)
- stefan_suny
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330xi
Функцията за вдигане\сваляне на стъклата от дистанционното се кодира в GM модула, като може за всяко едно стъкло\люка да се посочва дали да се вдига или сваля при задържане на съответното копче. Даже за едно и също стъкло функцията може да е активна само за вдигане или само за сваляне. Не мисля че има начин със стандартната функция само с едно натискане и да се вдигат до горе\ свалят до долу автоматично, тази функция ще е налична с автърмаркет аларма
- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39 530d 2001 sedan automatic
- Мечтае да кара: Нещо М
Пичове, аз имам комфорт модул, но обхвата на ключа е много малък. Прочетох, че ако си сложите ключа под брадичката (трябва да опрете ключа в брадичката), обхвата се увеличава много. Звучеше ми смешно, но реших да пробвам ииии с ключ под брадичката мога да отключвам, заключвам от около 100 метра. Лятото е кеф, виждам си колата и вървя към нея с ключ опрян я брадичката и натиснат бутона за оключване. Докато стигна до колата и 4те стъкла са смъкнати и се е поохладила от силното слънце. Само си дръжте колата под око, да не се изкуши някой да бръкне през смъкнатия прозорец. Брадичката опира в металната част на ключа, не пластмасовата или ключодържателя!
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3