Щека на маслото?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 466,5 см3 на цилиндър
Мечтае да кара: Нормално

Re: Щека на маслото?

Мнение от don't be » 15 Май 2016, 20:33

Е какво се дразниш , не разбра ли че влиза до едно положение и повече не може . Това и е правилното положение.
За милиони-няма закони.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 15 Май 2016, 21:00

Най лесно е да се водиш по болта които фиксира щеката той все пак и затова е направен. Както написах вече трябва да идва точно без да му даваш усилие на никъде. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 15 Май 2016, 22:09

Nedko Anev написа:Най лесно е да се водиш по болта които фиксира щеката той все пак и затова е направен. Както написах вече трябва да идва точно без да му даваш усилие на никъде. :yes:

Ето тук е проблема.Ако на мястото за болта дупката беше кръгла и с диаметър колкото да мине той,нямаше да я има темата.При мен щеката може да има ход от над 5мм където се стяга.Тъпото е,че не мога да я вкарам така,че болта да я фиксира в най-горната точка и да е максимално притисната надолу.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 15 Май 2016, 22:15

don't be написа:Е какво се дразниш , не разбра ли че влиза до едно положение и повече не може . Това и е правилното положение.

Нещото което ме дразни в цялата работа е,че не знам колко трябва да я влязла за да показва точно нивото.Дупката за болта е продълговата,а не кръгла и щеката може да се фиксира по десет начина.За това ме интересува уширението което е на тръбата за щеката как трябва да дойде спрямо блока.Може ли да влезне в него или опира и това е максимума.
Дано ме разбереш сега.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Предишна

Назад към E46