Щека на маслото?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: Щека на маслото?
Е какво се дразниш , не разбра ли че влиза до едно положение и повече не може . Това и е правилното положение.
За милиони-няма закони.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Най лесно е да се водиш по болта които фиксира щеката той все пак и затова е направен. Както написах вече трябва да идва точно без да му даваш усилие на никъде. 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Nedko Anev написа:Най лесно е да се водиш по болта които фиксира щеката той все пак и затова е направен. Както написах вече трябва да идва точно без да му даваш усилие на никъде.
Ето тук е проблема.Ако на мястото за болта дупката беше кръгла и с диаметър колкото да мине той,нямаше да я има темата.При мен щеката може да има ход от над 5мм където се стяга.Тъпото е,че не мога да я вкарам така,че болта да я фиксира в най-горната точка и да е максимално притисната надолу.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
don't be написа:Е какво се дразниш , не разбра ли че влиза до едно положение и повече не може . Това и е правилното положение.
Нещото което ме дразни в цялата работа е,че не знам колко трябва да я влязла за да показва точно нивото.Дупката за болта е продълговата,а не кръгла и щеката може да се фиксира по десет начина.За това ме интересува уширението което е на тръбата за щеката как трябва да дойде спрямо блока.Може ли да влезне в него или опира и това е максимума.
Дано ме разбереш сега.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2