Честита годишнина, Asterix
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Искам да благодаря на всички за хубавите пожелания. Не съм очаквал такова внимание на темата, но признавам - МНОГО приятно съм изненадан
Имало е теми, на които искрено съм се радвал на чуждото щастие, както и съм бил до някаква степен (колкото мога) съпричастен към нещастието на хората и мога единствено и само да се радвам когато виждам такива хубави думи когато става дума за нещо свързано с мен (в случая и с приятелката ми).
Отново Ви благодаря за топлите думи. Радвам се, че Ви има и че съм част от форума.

Имало е теми, на които искрено съм се радвал на чуждото щастие, както и съм бил до някаква степен (колкото мога) съпричастен към нещастието на хората и мога единствено и само да се радвам когато виждам такива хубави думи когато става дума за нещо свързано с мен (в случая и с приятелката ми).
Отново Ви благодаря за топлите думи. Радвам се, че Ви има и че съм част от форума.

- Keyyl
- Потребител
-
Аз също Ви благодаря. Радвам се че ви има и вас и форума и моето сладко зайче. Благодаря на всички за искренните и топли думи. 

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Честита годишнина!
Пожелавам ви много щастие и нека любовта ви винаги да е все така силна, както и сега!

Пожелавам ви много щастие и нека любовта ви винаги да е все така силна, както и сега!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Новини
-
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
24 мнения