525 tds грешка 10????
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Rol-x
- Потребител
-
- Кара: E39 98' TDS ++ hp
- Мечтае да кара: Икарус на Природна Газ
- Детайли за колата: Жанти 19 , карам само на думбаски кюмур!
525 tds грешка 10????
Здравейте колеги,имам странен проблем с моят 525 ТДС 97г.с ръчни скорости. Колата прекъсва когато си реши без значение скорост и обороти все едно прекусва някоя дюза така се усеща,не свети нищо, но на диагностика излиза грешка 10-Start of injection control deviation! Майсторите са абсолютно безсилни само гадаят!Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля ви ПОМАГАЙТЕ.Благодаря и ПОЗДРАВИ!
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Re: 525 tds грешка 10????
Тази грешка я имах преди да сменя веригите. Но моята не ми е правила такива проблеми. Вижте на живи данни как се променя ъгъла на впръскване. Има си допустими отклонения и съм почти сигурен, че при теб ще е много над тях, особено при промяна на оборотите.
Евентуално можеш да минеш с центровка на помпата, тя си има болт който позволява разхлабване и механично отместване на помпата с цел някаква корекция на ъгъла на впръскване.
Мяркал съм теми из форума където колегите подорбно бистрят този проблем, разстършувай се.
Но най-ценният съвет който мога да ти дам - смени майсторите. "Диганостиката" дето те ти я правят, можеш да си я направиш и ти.
Евентуално можеш да минеш с центровка на помпата, тя си има болт който позволява разхлабване и механично отместване на помпата с цел някаква корекция на ъгъла на впръскване.
Мяркал съм теми из форума където колегите подорбно бистрят този проблем, разстършувай се.
Но най-ценният съвет който мога да ти дам - смени майсторите. "Диганостиката" дето те ти я правят, можеш да си я направиш и ти.
- Rol-x
- Потребител
-
- Кара: E39 98' TDS ++ hp
- Мечтае да кара: Икарус на Природна Газ
- Детайли за колата: Жанти 19 , карам само на думбаски кюмур!
Re: 525 tds грешка 10????
Здравейте колеги,проблема е разгадан умната дюза при почукване променя драстично стойностите !когато уцелиш майстора нещата се случват!Поздрави
3 мнения
• Страница 1 от 1