мнение за е46/318i / 24.08.2000
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- silverstone
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i N46 седан
- Мечтае да кара: чисто ново BMW
- Детайли за колата: E 36 седан 9/1997г т.син 320i M52B20
Е 36 кабриолет 7/1996 сив M52B23
Е 90 седан 7.2006 сив 320i N46
мнение за е46/318i / 24.08.2000
Здравейте, пиша тук за мнение от вас. Дайте мнение за едно бмв. На крачка съм от покупка, но естествено има "дребни" забележки. За това вашия съвет ще ми е важен. Колата е 318i E46 4 врати. Външно има една забележка - предния десен мигач се клати не е закрепен здраво и няма равна повърхност с фара, на преден десен калник малкия продълговат мигач е със счупени ушета и не е закрепен здраво към калника. Което навява на мисълта за удар, макар и лек.
2. двете ( само с 2 ел стъкла е) предни ел.стъкла не работят - нито надолъ, нито нагоре.
3. предна дясна врата не се заключва/ отключва от централното
4. свети лампата за въздушна възглавница на таблото
Това са му дефектите, които видях.
Въпросът е - често срещано ли е и ДВЕТЕ ел стъкла пък да не работят и евентуално колко би струвал ремонта им..отрентировъчно
и това за аирбега -
на какво може да се дължи? Колата беше с паднал до минимум акумулатор, не можеше да пали. Възможно ли е от това да е дала грешка. С друга батерия запали - мотора е перфектен, няма омаслено, не е мит. Единствено ме притеснява тази електроника
Цялата работа е там че искам да прибавя и брат ми към BMW сектата, но тъй като е млад шофьор аз му избирам като за 1 ва кола, а с този модел не съм запознат..а той е36 не ще...
Всякакви мнения ще са ми полезни. Колата е нов внос.Ето данните от ВИН:

2. двете ( само с 2 ел стъкла е) предни ел.стъкла не работят - нито надолъ, нито нагоре.
3. предна дясна врата не се заключва/ отключва от централното
4. свети лампата за въздушна възглавница на таблото
Това са му дефектите, които видях.
Въпросът е - често срещано ли е и ДВЕТЕ ел стъкла пък да не работят и евентуално колко би струвал ремонта им..отрентировъчно
и това за аирбега -

Всякакви мнения ще са ми полезни. Колата е нов внос.Ето данните от ВИН:

- Djamal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 м10б18, е34 м20б20
- Мечтае да кара: Е30 м20б25
Re: мнение за е46/318i / 24.08.2000
Това че свети бега може да е лош знак, ако е удряна и не са я закачали на диягностика след ремонта да изчистат грешката примерно.Или да са зашили волана вместо да копуват нов аербег.Дребните забележки не ги мисли, щом мотора е добър.Най-добре я закачете на диягностика някой да и види грешките.
М20 фанатик
mr. Stroke
mr. Stroke
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Re: мнение за е46/318i / 24.08.2000
Моето като го взех само едното стъкло беше така. Разглобих вратата и видях, че човека в автокъщата "елегантно" го е "ремонтирал" като е подрпял съклото с една летва заклинена вътре в самата врата...
DIY по български дет се вика 
Не е нормално да не ти се свалят и двете стъкла. По принцип тва е проблемна област на всички БМВ-та в тия години, ремонта може да е не е скъп, може и да е, зависи какво се е счупило точно. На мен ми излезе 50 лева на прозорец. И двата ми имаха проблем с жилата, но за щастие по различно време.
По проблема със отключването и заключването на мога да кажа нищо.
По проблема с еърбега според мене е ясно защо свети, като вземем под внимание разкривената предница.
Успех!

Не е нормално да не ти се свалят и двете стъкла. По принцип тва е проблемна област на всички БМВ-та в тия години, ремонта може да е не е скъп, може и да е, зависи какво се е счупило точно. На мен ми излезе 50 лева на прозорец. И двата ми имаха проблем с жилата, но за щастие по различно време.
По проблема със отключването и заключването на мога да кажа нищо.
По проблема с еърбега според мене е ясно защо свети, като вземем под внимание разкривената предница.
Успех!
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
4 мнения
• Страница 1 от 1