Къде да отида да ми сложат навигацията
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- WalentinStoyanov
- Потребител
-
Къде да отида да ми сложат навигацията
Колеги имам проблем моля за помощ! Имам бмв е39 2002година фейслифт,нямам навигация,а исках да си сложа.Със малък борд съм и си закупих инсталация,нави модул,радио модул,двд модул и дисплей 4:3 тоест пълен комплект,но в моят град-ямбол никъде не можели да я сложат..Моля за помощ и идеи! Благодаря предварително!
- WalentinStoyanov
- Потребител
-
Re: Къде да отида да ми сложат навигацията
Поне някой в варна не може ли да я прекодира..?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- WalentinStoyanov
- Потребител
-
Писах му на лично чакам да ми отговори,мерси.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
има човек от Бургас който ще ти свърши бързо работа
ще ти дам телефона на лично
ще ти дам телефона на лично
То човека е с малкият борд.Не знам дали да не му кажете първо,че и таблото трябва да смени.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- WalentinStoyanov
- Потребител
-
И аз разбрах за таблото,но разбрах също че става и с малък борд само без да работят някой показатели,ако греша ме поправете.Ако сменям таблото ще ми трябва само табло с голям борд и ретрофит кабел нали?
Буксите от таблото с големият борд ще ти свършат чудесна работа. Не е нужно да купуваш ретрофит кабел.Има тема разгледай я.
- WalentinStoyanov
- Потребител
-
Ок мерси ще взема табло и ще кажа на човека и буксите да закупя.Ми аз доста теми разгледах и четох и тотално се обърках,затова задавам въпроси..
- WalentinStoyanov
- Потребител
-
За да не откривам нови теми ще пиша в тази.Понеже 2 дена съм свободен реших да се пробвам сам да монтирам навигацията,а табло с голям борд като пристигне,но....понеже разчастих цялата кола таблото,барчето,седалките,всичките кори от багажника и мокета всичко извадих,за да видя за какво става въпрос.Накичех модулите в багажника и тръгнах да свързвам инсталацията,но като вкарах всички букси по модулите останаха доста други,които не знам къде трябва да включа гледах всичко и нямам такива и не ми идва нищо на акъла...Моля за помощ кое къде трябва да сложа?
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
покажи снимки на това което имаш
зависи дали колата е имала телефон, дали е с външен gps модул и тн
не е много лесна задачата, но е добре че си разтворил всичко. може да се наложи да пуснеш едни кабели от лайт модула и АБС компа
има значение и твоята кола коя година е за да знеш къде да търсиш пиновете към АБС
за таблото ще се наложи да докараш някои допълнителен кабел, аи-бъс, един + които е лилав с бяло и тн
зависи дали колата е имала телефон, дали е с външен gps модул и тн
не е много лесна задачата, но е добре че си разтворил всичко. може да се наложи да пуснеш едни кабели от лайт модула и АБС компа
има значение и твоята кола коя година е за да знеш къде да търсиш пиновете към АБС
за таблото ще се наложи да докараш някои допълнителен кабел, аи-бъс, един + които е лилав с бяло и тн
- WalentinStoyanov
- Потребител
-
Колата е 2002г,моята няма телефон,но мисля да купя,а и гледам че от тази инсталация която ми дадоха с навигацията има антена за телефон.Снимки пробвах да кача,но не успях...ако може да обясните как
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
WalentinStoyanov написа:Колата е 2002г,моята няма телефон,но мисля да купя,а и гледам че от тази инсталация която ми дадоха с навигацията има антена за телефон.Снимки пробвах да кача,но не успях...ако може да обясните как
Качи я в някой сайт за споделяне на снимки и после с линк директно в мнението...

- WalentinStoyanov
- Потребител
-
Ок мерси.В петък вечерта пак почвам колата и ще кача снимки на всичко да може да ми обясните кое къде да вържа и прекарам.Въпроса ми е тая новата инсталация дето е с навигацията се слага на мястото на старата дето е за Cdto? Антените къде се монтират и къде се свързват и тази инсталация трябва да я прекарам откъдето е другата ли? Ще дам подробни снимки,за да кажете също дали нещо от инсталацията не липсва понеже си нямам на идея каква трябва да е..
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Ето ретрофита. Описано (EN) е подробно какво къде се монтира.
15 мнения
• Страница 1 от 1