E46 Coupe 2003г. - хлабаво стъкло на шофьорска врата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
E46 Coupe 2003г. - хлабаво стъкло на шофьорска врата
Здравейте,
имам BMW E46 Coupe 2003г. facelift. Интересува ме има ли схени на шофьорската врата и по точно на това как точно е захванато стъклото тъй, като забелязах, че е доста хлабаво и заедно с това, че ъплътненията трябв да се сменят може да си представите като отиде на автомивка какво се случва вътре в колата...
Интересува ме някой отварял ли е шофьорската врата (ако има въобще разлика в механизмите между 2-те врати) и да каже как може да се "натегне" стъклото да не играе буквално или да сменях механизмите. Също така от къде мога да си намеря уплатнение пак за същата шофьорска врата.
Благодаря предварително.
имам BMW E46 Coupe 2003г. facelift. Интересува ме има ли схени на шофьорската врата и по точно на това как точно е захванато стъклото тъй, като забелязах, че е доста хлабаво и заедно с това, че ъплътненията трябв да се сменят може да си представите като отиде на автомивка какво се случва вътре в колата...

Интересува ме някой отварял ли е шофьорската врата (ако има въобще разлика в механизмите между 2-те врати) и да каже как може да се "натегне" стъклото да не играе буквално или да сменях механизмите. Също така от къде мога да си намеря уплатнение пак за същата шофьорска врата.
Благодаря предварително.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: E46 Coupe 2003г. - хлабаво стъкло на шофьорска врата
fen7azy написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
https://www.youtube.com/watch?v=JoJanWmB-_M
По втория ти въпрос,в форума има много Е46тици на части,купета.В зависимост от това какъв е цвета ти,разтърси се и ще намериш,успех.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
2 мнения
• Страница 1 от 1