Фарове ДЕПО
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 & E46
- Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner
Фарове ДЕПО
Колеги взех си депо фарове ,доволен съм от светлината ,която ми пръскат на пътя ,НО да питам нормално ли е линиите ,които лупата образува да са така в левия ъгъл под наклон ? Не трябва ли да са \_ \_ ?

а предполагам ,че трябва да е така :

а моите са под наклон ????
Наклона горе долу го оправих и почти линиите станаха хоризонтални , НО все още са под наклон и не знам къде да ровя вече
Имам един друг странен проблем.
Бях ,чел една тема преди време в един чужд форум за разните видове лупи и момчето се оплакваше от разсейки от самия прожектор . Не знам какво ме прихвана ,но започнах да си играя с крушката на ксенона и да я вдигам нагоре надолу с надеждата ,че е от там. ДА ДА АМА НЕ ! Не идва проблема от там с тази разсейка, a от пластмасата на фара ... и не знам как да го оправя ? Някакви идеи и предложения ?
ето нагледно :
https://www.youtube.com/watch?v=dlUbwpl4brY
Живея в Ирландия затова линиите са така ,споко не заслепявам никой Български гражданин на Българска територия

а предполагам ,че трябва да е така :

а моите са под наклон ????
Наклона горе долу го оправих и почти линиите станаха хоризонтални , НО все още са под наклон и не знам къде да ровя вече

Имам един друг странен проблем.
Бях ,чел една тема преди време в един чужд форум за разните видове лупи и момчето се оплакваше от разсейки от самия прожектор . Не знам какво ме прихвана ,но започнах да си играя с крушката на ксенона и да я вдигам нагоре надолу с надеждата ,че е от там. ДА ДА АМА НЕ ! Не идва проблема от там с тази разсейка, a от пластмасата на фара ... и не знам как да го оправя ? Някакви идеи и предложения ?
ето нагледно :
https://www.youtube.com/watch?v=dlUbwpl4brY
Живея в Ирландия затова линиите са така ,споко не заслепявам никой Български гражданин на Българска територия

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: Фарове ДЕПО
Аз имах на Форда такива фарове и и там линиите са малко криви. В общи линии за тия пари такова качество
Карай си и ако много ти приммигват, тогава го мисли. Аз си кодирах на моята ангелските очи да светят еднакво силно на фарове и на дневни светлини и оттогава и на мен почнаха да ми присвяткват.

- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
Те не пресвяткат колега
Пластмасата ги отразява и пречупва светлината.
Когато сложа ръка линийте се изправят и това разпръскване на светлината ,което се вижда отгоре над линията се оправя.
Качеството е добре доволен съм с малки забележки .... Но се чудех дали някой не е имал подобен проблем и не знае решение.
Ангелските очи няма как да ги програмирам понеже са на обикновена габаритна крушка и 3 на брой на ринг ..... или общо 12 крушки за ринговете.
Сега търся и за тях решение ,че ме дразни как се вижда

Когато сложа ръка линийте се изправят и това разпръскване на светлината ,което се вижда отгоре над линията се оправя.
Качеството е добре доволен съм с малки забележки .... Но се чудех дали някой не е имал подобен проблем и не знае решение.
Ангелските очи няма как да ги програмирам понеже са на обикновена габаритна крушка и 3 на брой на ринг ..... или общо 12 крушки за ринговете.
Сега търся и за тях решение ,че ме дразни как се вижда

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Мойте са led smd и светят почти колкото късите.
Изпратено от моя GT-N7105
Изпратено от моя GT-N7105
- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
Не съм търсил да видя дали няма да мога да бодна едни на дългите да не съм с тези жълтите крушки , и все още търся какви да бодна на енджалите ,че ме дразни да се виждат крушките ...... Чудя се дали да не отворя фара и да видя как да махна пластмасата на енджала да сложа ЦФФЛ ,че ми харесваше как стояха на е36-та 

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
Колега, струва ми се, че фаровете ти са вдигнати високо. Освен на стената, по пътя ще ги регулираш като видиш каква част от насрещното платно осветяваш.
- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
Не са колега ,колата е под наклон затова са толкова високо. Ако трябва да сравнявам височината на тези и на е36-та тези са по ниско. Като спра зад друга кола на сфетофара са на половината броня ,а на 36-та осветяватот цялата броня от горе надолу ест.
трябва да ги вдигна малко даже.
И ме направи впечатление , че като карам фаровете се прибират надолу тоест изглежда ,че се саморегулират ???? Колкото по висока ми е скоростта толкова повече се свалят ???? А нямам регулатор на носача.
Но още не мога да оправя този виолетов цвят

И ме направи впечатление , че като карам фаровете се прибират надолу тоест изглежда ,че се саморегулират ???? Колкото по висока ми е скоростта толкова повече се свалят ???? А нямам регулатор на носача.
Но още не мога да оправя този виолетов цвят

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
7 мнения
• Страница 1 от 1