Бмв 530д комби проблем въздушни възглавници
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Бмв 530д комби проблем въздушни възглавници
Здравете горд собственик съм на бмв 530д е39 193к комби както много други колеги са споменали и при мен колата имаше 3,4 см. Разлика във височината от едната и др страна. Отидон при един маистор и с помоща на делфи мерихме с ролетка и променихме височината на колата след което веднага се появи грешка на таблото self level...покарах я извесно време компресора не реагира колкото и да я товаря и след повече от седмица отново започна да се снижава без да помпи. Отидох пак закачихме я грешка няма но на таблото си стои и повече не може да влезе там за да промени настроиките до фабрични за да се махне грешката.наду възглавниците отново ,но с програмата . моля ако някои има идея как да върна настройките да ми отговори . благодаря.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Re: Бмв 530д комби проблем въздушни възглавници
Може да е заминало или забило управлението на окачването. Пробвай да му махнеш буксата и отново да я сложиш.
Вариант е да вземеш от някой друг с работещо окачване за проба.
Намира се от страната на акумулатора, зад черен капак до компресора. Изглежда така
http://www.ebay.ca/itm/BMW-E53-E39-X5-5ies-Touring-EXCHANGE-SELF-LEVEL-CONTROL-UNIT-AIR-SUPPLY-SYSTEM-/271455785509?hash=item3f34069225
Вариант е да вземеш от някой друг с работещо окачване за проба.
Намира се от страната на акумулатора, зад черен капак до компресора. Изглежда така

Колега благодаря много за ценната информация пробвах от др бмв грешката изчезна компресора заработи всичко се оправи.остава да си намеря друго .още веднъж благодарности за съвета
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
Отидете първо при някой с диагнистика за БМВ (ДИС, ИНПА, ИСТА), защото може модула да е останал в сервизен режим. Аз съм си регулирал на Е53 с ДИС и единия път не ми смени мода след калибрация на нивото и имаше същите симптоми, докато не махнах режима (не съм сигурен за името му единия е транспорт, другия
) Ако не се оправи тогава нов модул 

4 мнения
• Страница 1 от 1