Проблем със вода
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- monster318
- кандидат ентусиаст
-
Проблем със вода
Здравейте колеги,вчера се сблъсках със много гаден проблем,махам стелките и що да видя под стелката на задна лява седалка напоено с вода и благодарение на форума открих проблема,беше заминало уплътнението между кората и вратата.Дадох 13 лева за един хубав силикон за уплътнение и уж проблема се оправи .Обаче водата на споменатото място е там кажете ми какви мерки да предприема за да не стане нещо,а да вметна че отдолу под купето има една гумена тапа точно под въпросното мокро място и тя е скъсана ще съм ви благодарен ако ми дадете съвети какво да предприема !
- hackermania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- Мечтае да кара: колата си до пенсия.
- Детайли за колата: разглезена
Re: Проблем със вода
[s]Колега, има толкова много изписано за този проблем, че е срамота да отваряш нова:
search.php?keywords=%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0+%D0%B2+%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE&fid[0]=34 [/s]
P.S. Извинявам се за тъпото включване!
search.php?keywords=%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0+%D0%B2+%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE&fid[0]=34 [/s]
P.S. Извинявам се за тъпото включване!
Последна промяна hackermania на 15 Мар 2016, 22:28, променена общо 1 път
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Одобрил съм темата , само защото колегата пита как да махне водата и дали да махне тапата!
- monster318
- кандидат ентусиаст
-
Да така е колега наистина питам как да махна водата от там и какво да правя с тапата която е скъсана !
- Black-Power
- младши ентусиаст
-
Ако е много, попий с парцал. Ако е малко, пробвай да го изсушиш с въздух на някоя бензиностанция. Тапата е за смяна.
Stop me, if you can 

- monster318
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е че водата е под мокета а него съм го изсушил до колкото е възможно но отдолу водата се стои отностно тапата от къде мога да закупя нова ?
6 мнения
• Страница 1 от 1