продажба на апартамент
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
продажба на апартамент
Здравейте, интересува ме някой дали е продавал апартамент и как стои въпроса с агенциите, които предлагат да ти го продадат с/у комисионна. Значи един ми предлага да подпиша договор за 3 месеца, като в този срок агенцията се наема да рекламира и показва апартамента а аз нямам право в този срок да го продавам сам или с друга агенция. Имоти доверие се казва агенцията. Освен това по телефона ми звънят от други агенции и ме питат дали да го предлагат на клиентите си и питат кога може да се правят огледи, като не споменават нищо за сключване на договор. Та тоя договор нещо не ми вдъхва доверие, някой ако има иформация по въпроса ще съм благодарен да я сподели 

We love you Ronnie!
Не се обвързвай с тия договори, а подай обявата в повечко агенции
така или иначе всяка агенция ти го рекламира, стига цената да е нормална, ако цената ти е завишена, в повечето случай обявата се забутва в някое чекмедже и въобще не се публикува по вестниците
повече агенции -> повече реклама -> повече заинтересовани -> повече огледи -> по-бързо продаване
и за край ще си позволя да спамна една агенция с която в момента нямам връзка, но съм бил партньор и знам че са коректни
http://www.TriumpConsult.com
edit: ако кажеш че Владимир те праща може и да има намаление
така или иначе всяка агенция ти го рекламира, стига цената да е нормална, ако цената ти е завишена, в повечето случай обявата се забутва в някое чекмедже и въобще не се публикува по вестниците
повече агенции -> повече реклама -> повече заинтересовани -> повече огледи -> по-бързо продаване
и за край ще си позволя да спамна една агенция с която в момента нямам връзка, но съм бил партньор и знам че са коректни

http://www.TriumpConsult.com
edit: ако кажеш че Владимир те праща може и да има намаление
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
А въобще няма да е зле и ти самия да си пускаш реклама-вестници,интернет,ше ти е много по-евтино,отколкото да платиш комисион на агенция най-накрая.А относно договора-няма подводни камъни там,но не го подписвай,не е изгодно 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
аз работя с агенция Столица не че нещо ,но там брокерите са ужасно внимателни никъкви договори Рени 0899 98 82 97
договор с агенция за недвижими имоти
останаха ли още будали??????
обяви го в колкото искаш агенции без да подписваш нищо, който успее ще го продаде.
N.B. - каквото и да ти говорят, в БГ няма коректен брокер. единственото което ги интересува е сделка, на всяка цена! всички евентуални последици са за твоя сметка. не договор, кърваво писмо да ти подпише брокер, по никакъв начин не може да бъде задължен да поеме каквато и да било отговорност, така че за съжаление всичкои са красиви но празни думи и надеждата всичко да мине добре от само себе си. най добре работи с личен познат, а още по добре си намери адвокат, който работи сделки с НИ и не вярвай на брокерите, които казват винаги че адвокатите пречат на сделките, поне ти защитават правата.
Успех

обяви го в колкото искаш агенции без да подписваш нищо, който успее ще го продаде.
N.B. - каквото и да ти говорят, в БГ няма коректен брокер. единственото което ги интересува е сделка, на всяка цена! всички евентуални последици са за твоя сметка. не договор, кърваво писмо да ти подпише брокер, по никакъв начин не може да бъде задължен да поеме каквато и да било отговорност, така че за съжаление всичкои са красиви но празни думи и надеждата всичко да мине добре от само себе си. най добре работи с личен познат, а още по добре си намери адвокат, който работи сделки с НИ и не вярвай на брокерите, които казват винаги че адвокатите пречат на сделките, поне ти защитават правата.
Успех
не знам как е в столицата, но в провинцията от агенции само може да си изпатиш
Ти им даваш хляб т.е. да ти продават апартаментите, а те само черпят информация от теб и работят зад гърба ти. Тлъсти комисионни от теб за покупка на земя и никой не защитава интересите ти. Никакви договори с тях - ако могат да продават добре дошло ако не да си гледат работата
)

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Категорично НЕ подписвай такива неща няма никакъв смисъл... По този начин си затваряш възможността да го продадеш на клиент от друга агенция и т.н. Това е най-новият номер на всички агенции.. Пусни си обява и те сами ще те търсят да го гледат и предлагат вместо теб... Но не подписвай нищо друго освен предварителен договор

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
И верно вземи пиши какво и къде продаваш 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
15 мнения
• Страница 1 от 1